OVE SUBOTE

KONCERT DETOURA NA PULSKOM KAŠTELU: Koncertni "best of" presjek bogatog 15-godišnjeg opusa

| Autor: Tea TIDIĆ
Detour (Snimio Luka Nižetić)

Detour (Snimio Luka Nižetić)


Zagrebački pop sastav Detour najavili su svoj dolazak na pulski Kaštel u subotu, 2. srpnja. Pod otvorenim nebom na mletačkoj tvrđavi u Puli, Detour će izvesti presjek svojih najvećih hitova nastalih u proteklih 15 godina i, kao svaki put dosad, rasplesati publiku pjesmama poput "Zaljubila sam se", "Vikend", "Daleko", "Plešem sama", "Mjesec", "Srce veliko"...

"Po prvi puta sviramo na prekrasnom pulskom Kaštelu i vjerujemo da će koncert pod zvijezdama biti poseban doživljaj za publiku i za nas. Najvažnije je da su se koncerti vratili, a Istrijani su se dosad uvijek pokazali dobrim domaćinima. Samo da nas vrijeme posluži, a za glazbeni doživljaj ćemo se mi pobrinuti, dolazimo s the best of repertoarom gdje ćemo uz naše dosadašnje uspješnice izvesti i pjesme novijeg datuma među kojima i aktualni singl "Nekad je bilo bolje". Puležanke i Puležani, vidimo se 2. srpnja na Kaštelu!", poručuju iz Detoura.

Ulaznice po early bird cijeni u prodaji su u sustavu Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 70 kn. Organizator koncerta je Mars koncerti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater