NEMA VIŠE ZABRANE

ODLUKA SUDA: Houra i bend mogu nastupati pod imenom Prljavo kazalište

Visoki trgovački sud preinačio je odluku Trgovačkog suda. Privremena mjera je ukinuta. Više nema zabrane korištenja imena- kazao je Nogolica, a uzbuđenje nije skrivano ni Jasenko koji je ostao bez teksta.

| Autor: Glas Istre
 Mladen Bodalec i Jasenko Houra mogu opet nastupati pod imenom Prljavo Kazalište (Snimio Matija Đanješić / Cropix)

Mladen Bodalec i Jasenko Houra mogu opet nastupati pod imenom Prljavo Kazalište (Snimio Matija Đanješić / Cropix)


U posljednjih nekoliko mjeseci spor između Tihomira Fileša i Jasenka Houre oko prava na korištenje imena Prljavo kazalište punio je domaći medijski prostor, a nakon privremene mjere i zabrani korištenja imena ''Prljavo kazalište'' i srodnih imena Jasenku Houri i bendu pri javnim pojavljivanjima, priča je dobila svoj nastavak, piše Večernji.

Naime, kako je za Večernji potvrdio odvjetnik Toni Nogolica koji zastupa Jasenka Houru, privremena mjera je ukinuta.

- Visoki trgovački sud preinačio je odluku Trgovačkog suda. Privremena mjera je ukinuta. Više nema zabrane korištenja imena - kazao je Nogolica, a uzbuđenje nije skrivao ni Jasenko koji je ostao bez teksta.

- Dobio sam i ja informaciju prije par minuta. Ovo toliko dugo traje. Nisam čovjek koji nema riječi, ali sada ne znam što bih rekao. Jučer smo imali koncert i o svemu smo razgovarali. Sve je ovo visilo nad bendom, morali smo slušati sve i svašta. Sada bih se volio vidjeti s ostalim članovima benda, ne moramo govoriti već samo u tišini sjediti- rekao je Jasenko pa dodao:

- Među nama nema zle krvi, ali bilo bi nezgodno da smo morali ići s imenom Houra grupa jer svi znamo da to nismo. Puno hvala svim organizatorima koncerata i nastupa što su radili dodatan posao. Sada moram popiti kavu, sabrati se jer sam stvarno ostao bez riječi- zaključio je Houra.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum