5. RUJNA U RIJECI

MELODIJE ISTRE I KVARNERA ove će se godine održati u jednodnevnom korona-izdanju. Pjesme koje će biti izvedene VEĆ SE MOGU PRESLUŠATI

| Autor: Vanesa BEGIĆ
(Vedran KARUZA/Novi list)

Zbog dobro znane situacije s koronavirusom, ove će se godine Festival Melodije Istre i Kvarnera održati u jednodnevnom izdanju, i to 5. rujna uz izravni prijenos u programu HRT2. Na Trgu Riječke rezolucije (u slučaju lošeg vremena festivalska večer će se održati u Dvorani Zamet) publici će se predstaviti 19 novih skladbi.

Poslušati kako zvuči MIK 2020 moguće je putem linka https://www.festivalmik.com/hr/skladbe-mik-2020, a organizator poziva svih da preslušaju skladbe jer će ovogodišnje izdanje festivala predstaviti i neke novosti koje se tiču ljubitelja festivala i mikovskih skladbi.

Podsjetimo, dan nakon festivalske večeri na istom će se mjestu održati "Revijalni koncert MIK-a" na kojem će nastupiti renomirana glazbena imena koja će izvoditi rado slušane mikovske uspješnice, pa će tako među brojnim izvođačima publika vidjeti i Alena Vitasovića, Đanija Maršana, kao i čuti poznate mikovske hitove koji slave 25 godina od svog izvođenja na festivalu.

Za obje večeri, ulaznice su već dostupne, pojedinačno i u paketu. Cijena ulaznice za festivalsku večer je 100 kuna, za Revijalni koncert 60 kuna, dok je cijena paketa koji obuhvaća ulaznice za obje večeri 120 kuna. Ulaznice će biti u prodaji u sistemu mojekarte.hr (online www.mojekarte.hr) te na njihovim prodajnim mjestima. S obzirom na upute HZJZ, na trgu će biti ograničen broj gledatelja te se zainteresiranima preporučuje kupnja ulaznica u što skorijem roku.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater