PARTY POČINJE U 22 SATA

DJ Deetron i Music After Dinner na Kaštelu

| Autor: Z. ANGELESKI

Poznati švicarski techno/house DJ i producent Sam Geiser poznatiji kao Deetron nastupit će sutra na pulskom Kaštelu. Deetron je na globalnoj sceni aktivan već više od dva desetljeća, a smatra se jednim od najdinamičnijih umjetnika elektroničke glazbe, koji kontinuirano razvija svoj zvuk i stil.

Iako Švicarac, utjecaj na njegov glazbeni izričaj imali su rani zvukovi Detroita, a dolazi i iz glazbene obitelji (otac kontrabasist), stoga ne čudi njegov talent koji pokazuje kao DJ i producent. Prije dvije godine Deetron je iznenadio remixom "Automation" britanskog benda Jamiroquai, nakon čega je otišao i na turneju s njima, što je svakako za njega bilo vrijedno iskustvo i korak naprijed.

Njegovom nastupu prethodit će pulski kolektiv Music After Dinner, koji čine Andrej Lasić (Laseech), Iskren Jovandić (Innaca), Damijan Manojlovski (Damian) i Mirza Raimović (Peacefor), koji i organiziraju ovaj događaj.

Party počinje u 22 sata, a cijena ulaznice iznosi 80 kuna. Za još bolju atmosferu pobrinut će se dugogodišnji suradnik i audio-vizualni umjetnik Damjan Šporčić iz riječke skupine OBLIK3, koji će dvorište Kaštela ukrasiti posebnim svjetlosnim dizajnima.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of