OUTLOOK sutra završava svoje pulsko razdoblje

Bugzy Malone na glavnoj, Filip Motovunski na najatraktivnijoj pozornici

| Autor: Zoran ANGELESKI
Bugzy Malone (Daniel Kiršić)

Do ponedjeljka ujutro nastupit će više od 300 imena bass, dubstep, dnb , hip hop, garage i srodnih glazbenih pravaca

Tisuće rasplesanih ljubitelja bass glazbe u noći s četvrtka na petak nisu propustile britanskog grime i hip-hop autora Bugzyja Malonea na glavnoj pozornici 'The Clearing', kao i nastup Shy FX-a. Do ponedjeljka ujutro od Outlooka će se oprostiti ukupno više od 300 istaknutih imena bass, dubstep, dnb, hip hop, garage i srodnih glazbenih pravaca.

Dub, reggae i bass

Jaka domaća i regionalna postava raširila se već prvog dana festivala na nekoliko pozornica - Filip Motovunski popunio je Moat pozornicu, Billain, Kodin te Said5 vladali su Ballroomom, dok je Egoless nastupio na SubDub Arena pozornici.

Dub, reggae i bass odjekivali su s pultova DubDiggerza, Roots in Sessiona, Dr. Obija & Anje G, Digitrona, Kali Fat Duba i Banana Zvuka. Na plaži u sklopu "Pacino's bara" plesalo se uz zagrebački crew Mad Thing! i novosadski drum'n'bass duo Netics, poznat po Barely Legal događanjima i produkciji, dok je DJ set na Beach pozornici odvrtjela Nina Davis.

Večeras je na glavnoj pozornici The Clearing vrhunac nastup legende Goldieja i njegova proslava 25 godina etikete Metalheadz uz prijatelje Calibrea, dBridgae, ANT TC1-a. Etiketa Swamp 81 na Moat pozornici ugostit će pionira elektronske glazbe Zeda Biasa, na Garden pozornici su Headhunter, Youngsta, Rusko i Hatcha, a pozornica 'SubDub' ustupa prostor Channel One-u, Iration Steppasu i OBF & The A1 Crewu, uz Shanti D, Charlie P-a i Sr Wilsona.

Veliko finale

Veliko sutrašnje, nedjeljno finale Outooka na Clearingu pripada zvijezdama Ghettsi, My Nu Lengi & Skepsis te Flave D, koja je nedavno objavila svoj prvijenac. Londonski Rupture u 'SubDub Areni' predvodit će Paradox, Mantra, Double O, Digital i Djinn, dok će dubstep i d’n’b s LTJ Bukemom, Hybrid Minds i System posadom zaključiti nastupe na 'Beachu'.

Boiler room ekipa priključuje se posljednjem izdanju na tvrđavi te će poseban streaming program održati u nedjelju na pozornici 'Void' od 14:30 do 19 sati uz Flava D, Chimpu i Mind Of A Dragon.on


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini