PARTY

BSH Castello di Pula - Adria Sunset Sessions ove subote na Kaštelu

| Autor: Mladen RADIĆ

Nakon zagrebačkog aerodroma, medvegradske utvrde, riječke trsatske gradine i još puno neobičnih mjesta na kojima su održali evente, najpopularniji hrvatski brand specijaliziran za organizaciju partya na nesvakidašnjim lokacijama, BSH events, dolazi u Pulu te predstavlja BSH Castello di Pula. Mike Vale, Aney F., Marin Biočić, Tomo in der Muhlen, Pablo Panda i Aldo Morro nastupaju na pulskom Kaštelu u subotu u sklopu Adria Sunset Sessions programa.

Osim specifičnosti lokacija na kojima se eventi održavaju, BSH events prepoznatljiv je po tome što su među prvima u Hrvatskoj predstavili dnevni koncept zabave. Vrhunac njihovih partyja se najčešće događa za vrijeme zalaska sunca, te stoga ograničavaju vrijeme do kad se na njih može ući.

Što se tiče subotnjeg događaja na Kaštelu, event počinje u 18 sati, a ulaz će biti moguć do 19.30. Ulaznice dostupne putem entrio.hr sustava online https://www.entrio.hr/event/bsh-castello-di-pula-kastel-pula-adria-sunset-sessions-8178 i na svim entrio.hr prodajnim lokacijama koje možete pronaći na www.entrio.hr/outlets. Rezervacije su dostupne putem najave e-mailom na info@bsh.events.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum