NAJNOVIJESVAKODNEVNI PROGRAMI CIJELI TJEDAN

Bajaga zatvara Poreč Open Air festival

| Autor: Davor ŠIŠOVIĆ
Bajaga (N. LAZAREVIĆ)

U završnici porečkog Open Air festivala u subotu 14. rujna nastupaju Bajaga i Instruktori, a od danas do subote 14. rujna ovaj ljetni festival ulazio i u svoju gastro-završnicu programom World Plates namijenjenom gurmanima i hedonistima.

Oba programa smještena su na porečku rivu. World Plates će sladokuscima ponuditi okuse američke, talijanske, meksičke i istarske kuhinje, primjerice američke dimljene burgere, kukuruz, tortilje, istarske kobasice i ombolo, pa sve do talijanskih specijaliteta poput bruschetta i raznih vrsta tjestenine.

Gastro corner na rivi otvoren je od 17 sati, a na ljetnoj pozornici na rivi svakoga dana u 20 sati počinje glazbeni program. Danas će tako nastupiti Scifidelity Orchestra, u četvrtak grupe The A!, u petak The Janitors, a posljednjeg dana Open Air festivala uz Bajagu nastupa i duo The Blondes koji će publiku zagrijavati pred veliki koncert zatvaranja.

Porečki Open Air Festival nastao je u suradnji turističke tvrtke Valamar Riviera i Grada Poreča, Turističke zajednice Grada Poreča, Turističke zajednice Istarske županije, Hrvatske turističke zajednice te tvrtke MPG koja je i glavni organizator festivalskih događanja, a tijekom ljeta je raznolikim programima privukao tisuće posjetitelja.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam