NAJNOVIJEVečeras na pulskom Kaštelu

Alen Vitasović: Dođite svi na humanitarni koncert pomoći najboljem gitaristu Pule Aleksu Černjulu

| Autor: Zoran ANGELESKI
Aleks Černjul Damir Bošnjak - Pulska svakodnevnica

Kad su pjesme "Ne moren bez nje", "Sandra" i "Jenu noć" stekle veliku popularnost, Livio i ja počeli smo sastavljati bend. Naišli smo na Aleksa Černjula, tada s dugom kosom. Harali smo s njim četiri-pet godina

 

"Kad su pjesme "Ne moren bez nje", "Sandra" i "Jenu noć" stekle veliku popularnost, Livio i ja počeli smo sastavljati bend. Naišli smo na Aleksa Černjula, tada s dugom kosom. Bio je, a i danas jest najbolji gitarist Pule. Harali smo četiri-pet godina, a to ne bi bilo moguće bez njega. On se zatim vratio u Pulu, gdje je surađivao s Atomskim skloništem, što mu je bio životni san. Stvarno želim pomoći tom dragom čovjeku koji mi je bio i jest dio života. Godinama smo uspješno surađivali, a sad je obolio od teške bolesti. Mlađi je od mene sedam godina. Pozivam sve građane Pule i Istre da se odazovu humanitarnom koncertu na pulskom Kaštelu. Aleks je zadužio naš grad svojim doprinosom muzici i kulturi, ističe Alen Vitasović.

On će večeras, zajedno s još brojnim drugim bendovima i izvođačima, nastupiti na humanitarnom koncertu "Svi za našeg legendarnog gitaristu Aleksa". Koncert se održava od 20 sati do 1 sat iza ponoći u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja na Kaštelu, a ulaznice se mogu kupiti na ulazu, uz cijenu od 40 kuna.

Osim Vitasovića, nastupit će Livio Morosin i Banda, Edi East Trance Blues (bend frontmena Gustafa Edija Maružina), Šajeta, Nola, Atomsko Sklonište, Preludium, A.C.Alien, Bruno Krajcar, Gianluca Draguzet i gosti iznenađenja, a voditeljica će biti Vesna Petrović Foškera.

Prvi Černjulov bend bio je R.I.P., a nakon toga, u srednjoškolskim danima, napravio je band Superfree. Istovremeno je trenirao kung-fu, došavši do crnog pojasa. Svira i u Atomskom skloništu pa u Finskoj, da bi onda sa suprugom pjevačicom osnovao sastav. Paralelno se za učitelja borilačkih vještina školovao kod renomiranih predavača u inozemstvu, cijelo vrijeme poučavajući mnogo djece i ljudi borilačkim vještinama, ali i glazbi.

Svaka je donacija dobrodošla, a račun za uplatu je HR 32 2500 0093 2070 1057 4.za prijatelja i prvog gitaristu Aleksa Černjula.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Webcams provided by webcams.travel add a webcam