NAJNOVIJEHUMANITARNO OKUPLJANJE

Svi za Aleksa Černjula u četvrtak na Kaštelu

| Autor: M. RADIĆ

Humanitarni koncert "Svi za našeg legendarnog gitaristu Aleksa" održat će se u četvrtak od 20 sati do 1 sat iza ponoći u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja na Kaštelu.

Nastupit će Preludium, A.C.Alien, Bruno Krajcar i Gianluca Draguzet, Edi East Trance Blues, Livio Morosin i Banda, Šajeta, Nola, Atomsko Sklonište, Alen Vitasović i gosti iznenađenja, a ulozi voditeljice bit će Vesna Petrović Foškera. Ulaznice se mogu kupiti na ulazu, a cijena je 40 kuna. Aleks Černjul je legendarni gitarist, čiju su uspješnu karijeru obilježile suradnje s brojnim glazbenicima.

"Aleks je zadužio naš grad svojim doprinosom muzici i kulturi, mnogim mladim muzičarima i sportašima koje je učio, trenirao i odgojio, te između ostalog mnogobrojnim nastupima na humanitarnim koncertima. Kako se naglo razbolio, ovim koncertom se prikupljaju sredstva za njega i njegovu obitelj, da što uspješnije i lakše prođu kroz period terapija i liječenja," pooručuju organizatori a to su Aleksovi brat i sestra Adriano i Tilli Černjul, zatim Eleonora Lee Ražem te Rock Caffe Pula. Sponzori su Grad Pula, Rock Caffe, Audiolab, Crni vjetar, ZAMP, TV nova, Glas Istre, Radio Maestral, TV Istra, Radio Labin i HRT radio Pula.

Kako je svaka donacija dobrodošla, račun za uplatu je HR 32 2500 0093 2070 1057 4.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam