umjetna inteligencija 

Chat GPT predvidio pobjednika Eurosonga. Evo o kome se radi

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Izvor:HRT)

Ilustracija (Izvor:HRT)


Stranice za klađenje upitale su ChatGPT da analizira koji su favoriti za pobjedu u finalu Eurosonga 2023. Alat umjetne inteligencije predvidio je pobjedu - Švedskoj, prenosi N1.

Ovo je predviđanje ChatGPT-ja o finalu Eurosonga:

“Eurovizija 2023. održana je 13. svibnja. Bila je to dinamična večer ispunjena senzacionalnim nastupima i žestokom konkurencijom. Nakon uzbudljivog natjecanja, zemlja pobjednica bila je Švedska sa svojom fantastičnom pjesmom. Švedska natjecateljica osvojiti srca i sudaca i publike svojim iznimnim glasom, hipnotizirajućom izvedbom i kombinacijom modernih i tradicionalnih glazbenih elemenata. Dobii su zapanjujućih 298 bodova i time osigurali zasluženu pobjedu”, napisao je AI.

“Domaćini iz Ujedinjenog Kraljevstva također su pokazali vrhunsku izvedbu. Ujedinjeno Kraljevstvo dobilo je impresivnih 275 bodova, završivši u top pet. Njihova pjesma imala je duboko značenje, moćne vokale i pamtljivu melodiju koju su prepoznali gledatelji diljem Europe. Pjesma Ukrajine bila je moćna i nabijena emocijama. Svojom izvedbom i dirljivim vokalima zaslužili su 315 bodova, završivši tako u top tri. Ukrajina je pokazala jedinstvenu kombinaciju modernih i tradicionalnih elemenata i publici pružila nezaboravni doživljaj. Valja uzeti u obzir da su ovdje navedene informacije potpuno izmišljene i ne predstavljaju stvarne događaje i rezultate finala Eurosonga. Detalji su rezultat mašte i kreativnosti”, piše Betting Sites.

Tko će pobijediti na Eurosongu ove godine?

ChatGPT predvidio je da će Švedska odnijeti pobjedu na Eurosongu, i to rekordni, sedmi put. Pobjeda bi značila da će Švedska, uz Irsku, sa sedam pobjeda postati najuspješnija zemlja u povijesti ovog natjecanja.

Švedska je favorit za ovogodišnju pobjedu, a kladionice im predviđaju pobjedu u omjeru 1:2.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter