u rodnim orbanićima

FOTO / Ovo je jedinstven projekt u Hrvatskoj! Alen Vitasović snima novi spot skupa sa sinom, bratom i ocem

| Autor: Mladen Radić
(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)


Popularni pjevač Alen Vitasović je i dalje aktivan kada se radi o snimanju spotova pa je tako u svojim rodnim Orbanićima sudjelovao u stvaranju spota za pjesmu "Tone Livi". To je peti singl snimljen za novi album, a radila ga je uvijek ista ekipa koja je radila i prethodne četiri pjesme "Oštarije su mi zaprli", "Ili si ili nisi", "U dušu" i "Dopri oči", a to su uz Vitasovića Marco Grabber i Ivan Arnold. U nastanku pjesme sudjelovali su i Robert Pikl (gitara), Senad Šuta (bubnjevi), Krešimir Tomec (miks i mastering) i drugi.

(Snimio Milivoj Mijošek)Tri generacije Vitasovića (snimio Milivoj Mijošek)

- Pjesmu "Tone Livi" posvetio sam mojem ocu koji me postavio na noge, odgojio, prenio glazbeni talent, omogućio mi da budem to što jesam i bio je cijeli život uz mene. Mislim da je zaslužio barem to.

(Snimio Milivoj Mijošek)(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)(Snimio Milivoj Mijošek)

U toj pjesmi sudjeluju i pjevaju tri generacije Vitasovića i to moj otac Tone, moj brat Vili, moj sin Ivan i ja. I svi smo trdi livoruki (i mama Željka je ljevoruka). Ponosan sam što smo se okupili otac, sinovi i unuk i to realizirali, kaže Alen.

Pjesmu će za mjesec dana objaviti diskografska kuća Dancing Bear kao i prethodne pjesme. Album izlazi krajem ljeta, a Alen i prijatelji pripremaju još iznenađenja.

(Snimio Milivoj Mijošek)(Snimio Milivoj Mijošek)

(Snimio Milivoj Mijošek)(Snimio Milivoj Mijošek)

U prethodnim pjesmama imali su puno interesantnih gostiju: Ričard, Livio Morosin, Daniel Moscarda, Branko Uvodić, Ivan Banković, Mauricio Kolić, Antonio Kolić, Ivan Grabar, Buci, a u studiju smo imali vrhunske glazbenike i producente. Sve video spotove snimali su i montirali NuNu Production odnosno Daniel Bartolić i Marijana Banko. Pjesme su snimane većinom u studiju Marca Grabbera u Orbanićima, a spotovi su snimani na potezu Orbanići-Juršići-Štinjan.


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum