Od jutros u prodaji

U nepuna dva sata poskupjele ulaznice za koncert Robbiea Williamsa u pulskoj Areni!

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Robbie Williams u pulskoj Areni

Robbie Williams u pulskoj Areni


Nakon što je jutros krenula prodaja ulaznica za dva koncerta Robbie Williamsa u pulskoj Areni, a koji se održavaju 27. i 28. lipnja 2023. godine, primijetili smo da su se u nepuna dva sata cijene ulaznica promijenile.

Primjerice, jutros u 10 sati ulaznica za parter, za koncert 27. lipnja, mogla se kupiti za 740 kuna, dok je sat i pol kasnije njezina cijena iznosila 820 kuna. Najskuplja ulaznica, ona za tribine, narasla je s 830 na 890 kuna, a najjeftinija, ulaznica za livadu, s 590 na 670 kuna. Dakle, cijene su se povećale za oko 10 eura. 

Upitali smo Eventim o čemu to ovisi i je li riječ o uobičajenoj praksi, te može li se očekivati daljnje poskupljenje.

- Za koncerte Robbie Williamsa bio je dostupan ograničeni broj ulaznica po povoljnijoj cijeni. Kada se taj broj povoljnijih ulaznica rasprodao, ulaznice je bilo moguće kupiti po sljedećoj, skupljoj cijeni. Kategorije su Parter – stajanje, Tribina - slobodno sjedenje i Travnjak - stajanje. Organizator je odlučio ponuditi limitiran broj ulaznica po povoljnijim cijenama kako bi izašao u susret kupcima. Organizator Los Angeles Agency je objavio ovu strukturu cijena preko svojih društvenih kanala, a Eventim je cijene prikazao na stranici prilikom puštanja događaja u prodaju", odgovaraju iz Eventima.

Podsjetimo, jedan od najpopularnijih pop izvođača u sklopu "XXV" turneje predstavit će 25 godina svoje impresivne solo karijere na najljepšoj pozornici antičkog amfiteatra.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini