U POVODU OTVORENJA, TJEDAN POSEBNIH CIJENA

Lonci&Poklopci by Bajde napokon u Puli

| Autor: Promo
Lonci&Poklopci by Bajde

Lonci&Poklopci by Bajde


Pula će od sutra biti bogatija za specijaliziranu trgovinu kuhinjskog blaga koju ćete pronaći u Pula City Mallu. Uvijek je dobra vijest kad se dućani otvaraju, a za Pulu i Istru su Lonci&Poklopci by Bajde potvrda da globalni stres zbog neugodnog virusa ne može zaustaviti poduzetnički duh. Osobito ne u Istri

Svoj poduzetnički duh ne krije Silvio Bajde, vlasnik i direktor tvrtke Pro-trade d.o.o., idejni otac dućana Lonci&Poklopci by Bajde, koja u svom portfelju ima čitav niz svjetskih brendova posuđa - prestižnih belgijskih, nizozemskih, njemačkih, francuskih, talijanskih, turskih, japanskih, američkih pa i brazilskih.

Prvi od dva zagrebačka dućana otvoren je 2014. godine, a nakon toga slijedila su otvaranja u Splitu, Zadru, Rijeci, Ljubljani i sutra, konačno, i u Puli.

Vrhunsko posuđe

- Istra je ponos naše gastronomije i turizma, gastronomska destinacija baš po mjeri čovjeka koji zna uživati u hrani i pripremanju hrane, spoj tradicije i vrhunskih gastronomskih rezultata. Nije riječ samo o vrhunskom maslinovom ulju, vinu i pršutu već i o puno široj ugostiteljskoj ponudi, od nezaobilaznih konoba do sjajnih restorana, ali i navike ljudi u Istri da kuhaju s puno duha i mašte, zaneseno tumači Bajde zašto je u ovom trenutku odlučio otvoriti novu butigu.

Silvio Bajde, vlasnik i direktor

- Korona nas nije zaustavila jer smo našim kupcima bili stalno dostupni putem web dućana i to mi je samo potvrdilo da je svaka kriza ujedno i prilika za nešto novo, dodaje Bajde. Uvjeren je da je Istra sa svojim turističkim kapacitetima i takozvanim HoReCa prodajnim segmentom (hoteli, restorani, konobe, ali i mnogobrojne kuće ili stancije za najam) odavno zavrijedila trgovinu ovakvog tipa.

- Nema više potrebe ići u Italiju ako želite nabaviti izvrsno posuđe visoke kvalitete i dizajna. Sada ga nudimo na jednom mjestu. Osim toga, imamo i vrhunske roštilje - ponajbolji keramički roštilji na svijetu Kamado Joe ili Barbecook sa opcijama na ugljen, struju ili plin.

Za ugostitelje i kulinarske romantičare nudimo i odlične profesionalne pušnice (dimilice) koje su sve traženije jer pružaju posebnu aromu hrani, a k tome su idealne i za sporo kuhanje koje pruža fantastične arome dima i poseban gastronomski doživljaj u velikom društvu."

Prilagođene cijene

Iako Lonci&Poklopci by Bajde nastoje biti visoko pozicionirani kvalitetom i dizajnom svog asortimana, izrazito su osjetljivi na kupovnu moć u Hrvatskoj i tome su prilagodili cijene i svoju poslovnu politiku. Uvjereni su da prije svega nude vrijednost za novac, a nastoje i čestim akcijama biti dostupni širim slojevima kupaca. Šire i kulturu stola i odani su vrijednostima koje podižu kvalitetu života. Uvjereni su, a to misli i većina njihovih kupaca, da je vrhunska tava, koja traje desetljećima, daleko bolji izbor od jeftinog posuđa koje, na žalost, ne traje dugo i mora se iznova kupovati, a često je i nezdravo za upotrebu.

DeBuyer tava

Povodom otvorenja, svi će kupci prvih tjedan dana uživati u posebnim cijenama, a do kraja listopada traje i posebna akcija posuđa od gusa, odnosno lijevanog željeza.

Sigurni smo da je sve navedeno probudilo u vama želju da već sutra posjetite trgovinu s vrhunskom ponudom kuhinjskog blaga u pulskom City Mallu.

Dobro nam došli!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater