savjet

Ako primijenite ovaj jednostavan trik, više nikad neće trebati peglati

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Izvršni direktor robne marke Laundry heap Deyan Dimitrov kaže kako većina odjeće iz sušilice može izaći 'kao popeglana', ako u nju ubacite dvije, tri kockice leda.

“Toplina sušilice otopiti će led i stvoriti paru koja će izravnati većinu nabora na odjeći”, kaže Dimitrov, a ako se pitate da li led u sušilici stvarno tako djeluje, voditelji popularne američke dnevne emisije ‘Good Morning America’ na YouTube su postavili i video s naslovom: ‘Roditelji, nemojte više peglati: Ovaj bi vam trik mogao promijeniti život!’

Ako planirate sami provjeriti kakva će vam odjeća biti nakon sušenja s ledom, korisnici roditeljskog portala Moms savjetuju još da sušilicu nikako ne prepunite jer će para najbolje djelovati na manjoj količini odjeće.

Isto tako, prenosi Večernji list, odjeću bi nakon sušenja i prije slaganja trebali neko vrijeme ostaviti na vješalici, a trik je, kažu, idealan za sve one koji su uvijek u žurbi. Pa kad se drugi put pola sata pred izlazak sjetite da baš želite nositi košulju koja je još vlažna, isprobajte!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater