MALI ZELENI

Uskoro će nas kontaktirati vanzemaljci, objavio je američki ured. ZNAJU I NA KOJOJ FREKVENCIJI ĆE DOĆI SIGNAL

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Foto: Pixabay)

Ilustracija (Foto: Pixabay)


Američki ured za nacionalnu sigurnost u javnost je pustio dijelove dokumenta "Komunikacija s vanzemaljskom inteligencijom" u kojem su upozorili na načine preko kojih bi nas 'mali zeleni' mogli pokušati kontaktirati, ali i najavili da to možemo brzo očekivati, piše TheSun.

Nismo sami u svemiru. Do prije par godina ovo nije zvučalo uvjerljivo, ali danas postojanje drugih inteligentnih bića u svemiru uzimamo kao nešto što je sigurno - stoji u dokumentu.

U objavljenom dokumentu citirali su rad "Američke znanstvene akademije" o postojanju inteligentnog života negdje u svemiru.

- To nije više nešto iz naših najluđih snova, nego nešto prirodno, nešto što bi se moglo dogoditi već za vrijeme naših života - stoji u spomenutom radu.

- Navode i kako vjeruju da su nam najbliža inteligentna bića u svemiru udaljena stotinu svjetlosnih godina, ali i da se slažu sa svjetski poznatim astronomom Bernardom Lovellom koji je rekao kako u svemiru postoji barem sto milijuna zvijezda koje bi mogle 'podržati' organsku evoluciju.

- A kako će nas kontaktirati posjetitelji iz svemira? Pa, prema ovom, sad deklasificiranom dokumentu, s kojeg je skinut 'veo tajne', tvrde da je jedna od mogućnosti da će to biti preko posebnog signala frekvencije 1420.405752 MHz po sekundi.

- Koliko će godina proći do potencijalnog kontakta, nije poznato, ali Pentagon je prošlog mjeseca najavio osnivanje ureda za istraživanje NLO-a, pa tko zna...

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini