NAJNOVIJEU NEDJELJU

RABAC: Ljetna škola jedrenja za djecu

| Autor: Branko BIOČIĆ

Kao i svakog ljeta, i ovo ljeto djeca mogu provesti praznike u jedriličarskom klubu Kvarner Rabac, sa svojim vršnjacima, u veselom okruženju s puno dobre zabave i zajedničkog učenja kroz igru, more i jedrenja. U Školi jedrenja djeca imaju prilike naučiti sve što treba znati o jedrilici, jedrenju, vjetru i moru, te teorijske osnove jedrenja.

Ljetna škola jedrenja temelj je svakog daljnjeg svladavanja ovog lijepog sporta. Djeci je za školu potreban kupaći kostim/gaćice, lagana majica s dugim rukavima, kratke hlače i obuća koja se može smočiti. Kapa i krema za sunčanje su obavezne, a djeci koja nose naočale potrebna je i uzica za naočale. Optimist je idealna jedrilica za obuku dječaka i djevojčica do 14 godina starosti. Njezin oblik, oprema i svojstva pri jedrenju garancija su sigurnosti - Optimist je nepotopiv. Naravno, iskusni učitelji jedrenja uvijek čamcem prate male jedriličare i paze za njihovu sigurnost.

Svi zainteresirani za pohađanje tečaja pozivaju se u nedjelju 30. lipnja u 17 sati u prostorije Kluba. Polaznici moraju doći u pratnji roditelja. Preduvjet za upis djece je da su solidni plivači i da imaju od 7 do 14 godina.

Nakon naučenih osnovnih vještina djeca mogu nastaviti sa druženjem, učenjem i igrom cijelo ljeto. Škole jedrenja za djecu održati će se kroz dva tjedna, radnim danom od 1. do 14. srpnja. Sve dodatne informacije dostupne na broj telefona 098-234667.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom
Webcams provided by webcams.travel add a webcam