KRENIZDRAVO.HR

KUĆNI DETOKS NA INDIJSKI NAČIN - kako se očistiti od toksina i parazita uz pomoć ayurvede

| Autor: Krenizdravo.hr
(Photo Secrets)

Nepravilna prehrana, kronični umor i emocionalni stres doprinose stvaranju otrova u tijelu

Prema ayurvedi, glavni uzrok gomilanja otrova je slaba probavna vatra (agni) i smanjeni imunitet zbog čega naše tijelo nema potrebno gorivo da sagori toksine ili obrani tijelo od parazita.

Simptomi nagomilanih toksina u tijelu se ispoljavaju kao blokirani kanali poput nakupljanja plaka u arterijama, nedostatak snage, osjećaj težine ili tromosti, probavne smetnje kao što su plinovi, nadimanje, zatvor ili proljev, višak sluzi, nedostatak okusa, mentalni zamor ili fizički umor.

Paraziti se mogu unijeti u tijelo preko vode za piće iz onečišćenog izvora, kroz kontaminiranu hranu, sirovo meso, voće i povrće ili kad je tijelo oslabljeno kroničnim stresom i određenim lijekovima poput antibiotika i steroida.

Kućni program čišćenja organizma od otrova i parazita izvrstan je način za ubrzanje uklanjanja otpadnih tvari iz tijela, a možete ga koristiti u periodu od 15 do 30 dana.

 

Ukoliko se odlučite primijeniti program detoksikacije kod kuće, ayurveda savjetuje 5 važnih koraka. O kojim koracima se radi i kako ih slijediti doznajte na Krenizdravo.hr


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater