PRIJAVE U TIJEKU

Istarska trenerica Tina Živković poziva na trening Aktivne Hrvatske: SUBOTNJE JUTRO U UMAGU BIT ĆE U ZNAKU SPORTA I EDUKACIJE

PIK Vrbovec svim vježbačima daruje šunku u ovitku i PIK kuhanu šunku, Nutribullet za vježbače priprema zdravi napitak, Podravka daruje EVA - riblje proizvode, AllergoSan poklanja Omni Biotic, tu su i Jana i Mg Mivela za osvježenje, Ewopharma Perskindol proizvode, a Herbalife Nutrition zamjenske obroke, dodatke prehrani i proizvode za sportsku prehranu

| Autor: Glas Istre
Tina Živković

Tina Živković


Istranka Tina Živković poziva sve ljubitelje zdravog života i rekreacije na trening sportsko-edukativnog projekta "Aktivna Hrvatska" koji će se održati u Umagu u subotu, 14. svibnja u 10 sati na Trgu 1. svibnja. Prvi trening u Umagu u desetoj sezoni projekta prilika je za usvajanje novih znanja, ali i promijene životnih navika. Partner treninga u Umagu je Grad Umag. Za trening u Umagu zainteresirani se mogu prijaviti na www.aktivnahrvstaka.hr.

- Pozivam sve da nam se pridruže u subotu na Trgu 1. svibnja u Umagu. Naša Asja pripremila je zanimljiv Focus point trening. Meni je veliko zadovoljstvo da ću moću ukazati na pravilno izvođenje vježbi te potaknuti moje Istrijane na što više minuta dnevne tjelesne aktivnosti, ističe Puljanka Tina Živković koja je već godinama jedna od glavnih trenerica vodećeg hrvatskog sportsko - edukativnog projekta. Tina je kineziologiju diplomirala na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, a posljednjih godina svakodnevno trenira sve dobne skupine.

Asja Petersen jedna je od najpoznatijih trenerica i prva koja je pilates tehniku treninga donijela u Hrvatsku. Njezin Focus Point sistem treninga poseban naglasak stavlja na efikasnost pokreta i funkcionalnost tijela, a sadrži elemente treninga jakosti, pilatesa i joge. Asji će se na pozornici pridružiti uz Tinu Živković i kineziolozi Dominik Špoljarić i Karlo Kligl. Program će voditi Renata Sopek.

Subotnje jutro u Umagu bit će u znaku sporta i edukacije. Brojni partneri projekta pripremili su brojna iznenađenja za vježbače. PIK Vrbovec svim vježbačima daruje šunku u ovitku i PIK kuhanu šunku sa samo 2 posto masnoće, Nutribullet za vježbače priprema zdravi napitak prema recepturi nutricionistice Karmen Matković, stručne suradnice projekta Aktivna Hrvatska. Podravka daruje EVA - riblje proizvode pripremljene po tradicionalnim recepturama, vrhunske kvalitete i nutritivno bogatog sastava. AllergoSan poklanja Omni Biotic jer zdravlje počinje u crijevima, tu su i Jana i Mg Mivela za osvježenje, a Ewopharma PERSKINDOL proizvode koji uz pomoć mentola i pažljivo odabrane kombinacije eteričnih ulja koji ublažavaju bolove u mišićima i zglobovima. Herbalife Nutrition zamjenske obroke, dodatke prehrani i proizvode za sportsku prehranu. Partneri projekta su INA, Janaf, GRAWE osiguranje, Mentalni trening, Definicija Hrane te u Umagu Plava Laguna hoteli.

Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Generalni partner projekta je HEP.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater