besplatna radionica

Ciklus radionica posvećenih zdravim životnim navikama i ciljevima održivog razvoja

| Autor: Paola Brezac
Plakat manifestacije

Plakat manifestacije


Plesni centar STUDIO Pula i Vertigo rooftop lounge bar organiziraju prvu besplatnu
radionicu u ciklusu radionica posvećenih zdravim životnim navikama i ciljevima održivog
razvoja.

Pozivamo sve zainteresirane na party uz plesne ritmove salse, bachate i kizombe koji će se održati u ponedjeljak 31. srpnja od 21.00 do 01.00 sati na najljepšoj rooftop terasi Vertigo lounge bara u Puli (Ribarska koliba, Verudela 3).

Plesni party donosi spoj zabave i učenja novih plesnih koraka uz podršku vrhunskih plesnih profesionalaca. Plešemo na prozračnoj rooftop terasi uz spektakularan pogled na more.

Ova plesna radionica prva je u nizu besplatnih radionica posvećenih zdravim životnim
navikama i ciljevima održivog razvoja. Vertigo rooftop lounge bar u narednom će periodu
postati mjesto gdje će se, osim plesnih radionica kojima je cilj promicanje kretanja i pokreta s ciljem stvaranja zdravih životnih navika, organizirati i radionice zero waste kuhanja, odnosno radionice kuhanja sa što manje otpada na kojima će profesionalni chefovi podijeliti svoje recepte za kuhanje u kojima se namirnice iskorištavaju u cijelosti, uz minimalno stvaranje otpada.

Ovaj plesni party savršeni je uvod u ciklus radionica kojima želimo potaknuti pozitivne
promjene u našem gradu i potaknuti sve građane da se aktivno brinu o svom zdravlju, dok se istovremeno mogu dobro zabaviti, družiti i nešto novo naučiti, a sve to potpuno besplatno.

Prednosti plesa su brojne! Redovito plesanje potiče sagorijevanje kalorija, poboljšava ravnotežu i fleksibilnost, jača srce i pluća, potiče koordinaciju i oslobađa endorfine koji podižu raspoloženje. Osim toga, ples je i izvrsna prilika za druženje i upoznavanje novih ljudi, čime se stvara zajedništvo i podrška na putu prema usvajanju zdravijih životnih navika.

Pokretom i osviještenim odnosom prema hrani i namirnicama koje svakodnevno koristimo možemo stvoriti zdravije životne navike te zajedno ostvariti pozitivne promjene u našem gradu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater