S NJIMA NIJE LAKO

Tvrdoglavi su i ne znaju komunicirati: OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI IZLUĐUJU SVE OKO SEBE

| Autor: Glas Istre
Pixabay

Neki vole biti u centru pažnje, a neki su toliko emotivni da nikada ne znate kada će eksplodirati.

Svatko od nas ima svoje mane i vrline, ali neke određene osobine garantiraju da nećete biti omiljena osoba u društvu. Ako ste previše tvrdoglavi, ne pristajete na kompromise ili jednostavno ne volite dobrom komunikacijom raditi na odnosima, vrlo vjerojatno spadate među horoskopske znakove koji su mnogima nepodnošljivi. Revivezone je kao znakove koji izluđuju sve oko sebe, izdvojio Lavove, Jarčeve, Vage, Strijelce, Bikove i Škorpione.

Lav

Voli biti u centru pažnje pa će se stoga nesumnjivo ponašati neobično. Razlog tome nije njihova sebičnost već njihova iskrena potreba za time da su u centru pozornosti te njihova želja za javnim ili privatnim pohvalama. 

Jarac

Vrlo su praktični i logični, a ponekad su i vrlo zločesti iako to ne treba previše uzimati k srcu. Nije im namjera nekoga uvrijediti već utjecati na produktivnost i što bolji rezultat pa su zbog toga nerijetko nepristojni i zlobni.

Vaga

Ponekad malo plitak horoskopski znak kojemu je često važniji vanjski izgled od onoga što se nalazi unutra. Prirodni su diplomati, što je ujedno i njihova najgora karakteristika kojom će vas izluditi dok pokušavaju sve - izvagati. Tako pred vama gube kredibilitet, a ne bi čudilo da ulože svu svoju energiju u diplomatske odnose ne bi li sve oko njih bilo mirno i ugodno.

Strijelac

Jako je često brutalno iskren što može iznervirati ljude oko njega. Njihova energija je ponekad teška i mogu biti vrlo naporni i glasni. Ponekad su nepredvidljivi jer često mijenjaju i svoje ideje i svoje prioritete. S njima treba oprezno i polako jer jako cijene i drže do ljudi s kojima se druže.

Bik

Istovremeno i materijalist i vrlo praktična osoba pa se nekada zaleti u pričama o materijalnim vrijednostima zbog čega mnoge naživcira. Ponekad toliko "polude" u ovakvim razgovorima da se zapitate što to s njima nije u redu. Ako ne vide novčanu ili materijalističku vrijednost nečega što rade, vrlo će lako postati - lijeni.

Škorpion

Koga ne bi izludio znak za kojega nikada niste sigurni što misli, jer je tako tajanstven? Osim toga, vrlo su strastveni pa mogu malčice poludjeti i postati neprijateljski nastrojeni, a odmaže im i njihova želja za manipulacijom zbog čega se smatraju jednima od iritantnijih znakova zodijaka. Vrlo su emotivni, a to se odražava na apsolutno svaki aspekt njihova života. 


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater