NEW YORK

Trumpovi se oprostili od Ivane na sprovodnoj misi u New Yorku

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Bivši predsjednik Donald Trump i njegova najstarija djeca okupili su se u srijedu u crkvi u New Yorku kako bi se oprostili od Ivane, Trumpove prve supruge i majke troje djece koja je prošli tjedan umrla u 73. godini.

Don Jr, Ivanka i Eric Trump pridružili su se svom ocu i bivšoj prvoj dami Melaniji na sprovodnoj misi za majku u crkvi St. Vincent Ferrer na Upper East Sideu na Manhattanu.

Eric Trump rekao je okupljenim ožalošćenima da je njegova majka rođena u Češkoj bila "utjelovljenje američkog sna" i "sila prirode", izvijestio je New York Post.

Ivana Trump, prva supruga bivšeg američkog predsjednika, umrla je u četvrtak od ozljeda zadobivenih u padu niz stepenice u njezinoj kući.

Bila je manekenka koja je odrasla pod komunističkom vladavinom u bivšoj Čehoslovačkoj prije nego što se 1977. udala za Donalda Trumpa, tada mladog poduzetnika.

Tijekom 80-ih Trumpovi su bili jedan od slavnih parova u New Yorku i živjeli su ekstravagantnim životnim stilom.

Nekretninski posao Donalda Trumpa je rastao a s njim i njihova moć. Ivana Trump preuzela je brojne ključne uloge u suprugovom poslu.

Njihov razvod početkom 90-ih, za koji se nagađalo da je djelomično uzrokovan aferom Donalda Trumpa s glumicom Marlom Maples, pružio je sočno štivo njujorškim tabloidima.

Ivana Trump nastavila je uživati ??u uspješnoj vlastitoj poslovnoj karijeri, razvijajući odjeću, nakit i kozmetičke proizvode te napisala niz knjiga.

Udavala se četiri puta u životu, jednom prije braka s Donaldom Trumpom i dva puta nakon.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of