TEL AVIV

Tel Aviv: Cijepite se u baru, kuća časti i pićem

| Autor: Hina
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Jedan je bar u Tel Avivu, u suradnji s općinskim vlastima nedavno pokrenuo neuobičajen način rada: svi koji se ondje dođu cijepiti protiv covida, dobit će i besplatno piće.

Ponuđeni napitci su, naravno, zbog mjera predostrožnosti bezalkoholni.  

Premda je dosad, po podacima ministarstva zdravstva, od 9, 3 milijuna stanovnika Izraela jednom dozom cjepiva protiv covida cijepljeno njih gotovo 50 posto, a 35 posto ih je primilo obje doze Pfizerova cjepiva, vlasti su se zabrinule da bi motivacija stanovnika postupno mogla oslabjeti i tako usporiti izraelske planove o ponovnom otvaranju gospodarstva.

Kako bi privukao lokalno stanovništvo da se odazove programu cijepljenja, gastropub Jenia iz Tel Aviva je, u suradnji s gradskim vlastima došao na zamisao da uz cjepivo ponudi i bezalkoholno piće.

U čovjekovoj je prirodi da cijeni svakojake poticaje, osobito kad su besplatni i ukusni pa je bar ponudio nešto što bi malo tko odbio.

"Pomislila sam da je uistinu dobra prilika doći u bar i istodobno se cijepiti, s obzirom na to da nisam imala ni vremena ni mogućnosti otići na neko drugo mjesto", rekla je May Perez, jedna od onih koji su iskoristili primamljivu ponudu. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum