NEW DELHI

Šri Lanka: Aktualna Miss svijeta puštena uz jamčevinu nakon incidenta na natjecanju

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Aktualna Miss svijeta, šrilankanska kraljica ljepote Caroline Jurie, puštena je iz pritvora uz jamčevinu nakon incidenta na izboru Miss Šri Lanke tijekom vikenda, rekao je u četvrtak policijski glasnogovornik.

Ovogodišnja pobjednica izbora za Miss Šri Lanke Pushpika De Silva podnijela je prijavu protiv Jurie, prema izvještajima lokalnih medija, nakon što joj je Jurie na silu skinula krunu rekavši da je razvedena i nije kvalificirana za osvajanje naslova.

Jurie je uhićena prilikom dolaska u policijsku postaju kad je trebala dati izjavu, rekao je zamjenik glavnog inspektora Ajith Rohana, dodajući da je kasnije puštena uz jamčevinu.

Pobjednica natjecanja Miss Šri Lanke nastavlja se natjecati za Miss svijeta. Jurie, koja je pobijedila na tom natjecanju 2020. u Las Vegasu, rekla je da će se medijima obratiti kasnije.

De Silva je u ponedjeljak u objavi na Facebooku objasnila da se od supruga razdvojila, ali ne i razvela. Nagrada joj je vraćena u utorak na konferenciji za novinare, nakon što su organizatori izbora potvrdili da nije razvedena i ispričali joj se.

Organizator natjecanja za Miss svijeta na svojem je službenom Instagramu u utorak priznao pobjedu De Silve u kratkom postu uz koji je priložio njezinu fotografiju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini