MILK

PRVI GAY BAR otvorio svoja vrata u Dubrovniku

| Autor: Glas Istre
Andrija Seifried "glumio" je Mani Gotovac

Andrija Seifried "glumio" je Mani Gotovac


Dubrovačka ugostiteljska ponuda od ove je subote bogatija za još jedno novo mjesto. Kako bi se privukli novi ljudi, ali i svjetska populacija željna dobre zabave, otvoren je novi ekskluzivni gay bar Milk, koji garantira odličan provod. Nalazi se u povijesnoj jezgri starog grada, a inspiracija za ime potaknuta je američkim biografskim filmom Milk, u kojem Sean Pean glumi aktivista i političara Harvey Milka, koji se bori za prava homoseksualaca.

„Razmišljali smo kako je Milk koncept i smjer koji je potreban ponudi grada Dubrovnika. Sigurno su i drugi promislili isto, ali očito je da smo mi bili hrabriji u realizaciji projekta. Usporedno sa svjetskim gay destinacijama, mi već kasnimo s ponudom. Dubrovnik je kroz svoju povijest često bio preteča u raznim segmentima i turisti su važan dio naše kulture i egzistencije, a ovo je sigurno pozitivna poruka i ponuda populaciji koja želi svoje mjesto pod suncem“ - rekao je jedan od vlasnika bara, Tomislav Ivušić.

Glazbeno plesni spektakl započeo je nastupom najpoznatije hrvatske violončelistice, Ane Rucner, koja je prisutnu publiku uvela u večer otvorenja. Nakon nje pozornicom su zavladali gosti iznenađenja, House of Flamingo, hrvatska drag queen skupina koja je dodatno podigla atmosferu i napravila spektakl za pamćenje o kojemu će se u Dubrovniku pričati još dugo. U spomenutim nastupima uživali su brojni predstavnici medija, kao i gradonačelnik Mato Franković, Matija Vuica, Darija Mikulandra Žanetić, Gianna Apsotolski, Andrija Seifried i Lukrecija Dragić.Ilustracija

Interijer prati najnovije svjetske trendove u uređenju, a najbolji londonski members klub Annabel's, bio je svojevrsni uzor, tako da ovim prostorom dominiraju ogledala, baršun, šaroliko cvijeće, životinjski uzorci i slični detalji.

Uz profesionalno osoblje za čiju je radnu odjeću zaslužan dubrovački dizajner sa zagrebačkom adresom, Natalio Dangradović, te ponudu koktela s potpisom, svaku večer za glazbenu podlogu i dobru zabavu pobrinut će se razni DJ-evi. Osim toga, organizirat će se i razne tematske zabave, nastupi drag queenova kao vrste umjetničkog izražavanja, ali i raznovrsne bar performanse. Na ovo novootvoreno mjesto su dobrodošli svi oni koji šire ljubav i toleranciju, koji imaju dobre namjere bez ikakvih predrasuda i osude, jer 'Milk' je mjesto koje širi slobodu, ljubav i sreću.Gay Bar

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini