LONDON

Marianne Faithfull hospitalizirana zbog koronavirusa

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Britanska pjevačica, kantautorica i glumica Marianne Faithfull (73) prošli je tjedan prevezena u jednu londonsku bolnicu gdje se liječi od komplikacija nastalih zbog koronavirusa. 

Njezin je menadžer kazao da je pjevačica “stabilno" i da "reagira na terapiju", a njezina prijateljica, Penny Arcade za Rolling Stone je potvrdila da je Marianne od utorka u bolnici.

Najprije se 'samoizolirala' jer je osjetila simptome prehlade, a zatim se prošli ponedjeljak prijavila u bolnicu, gdje je njezin test na koronavirus bio pozitivan. 

U međuvremenu joj se kao posljedica koronavirusa razvila upala pluća. 

"U životu je izdržala i preživjela puno toga, pa bi bilo tragično da je dokrajči virus", rekla je Arcade, dodavši kako je s Marianne razgovarala telefonom prošli tjedan dok je bila u izolaciji, no čini se da ju je koronavirusom zarazio netko od osoba koje se o njoj brinu i povremeno joj dolaze kući ili netko drugi.

I bivši suprug Marianne Faithfull, John Dunbar potvrdio je da je pjevačica zasad dobro, no da teško govori i ne smije primati posjete.

Faithfull je u prošlosti patila od brojnih zdravstvenih tegoba. Ranih sedamdesetih, dok je bila beskućnica u Londonu, patila je od anoreksije. U jednom je razdoblju bila ovisna o heroinu. Godine 2006. joj je dijagnosticiran rak dojke nakon čega je podvrgnuta uspješnoj operaciji.

Godine 2007. objavila je da ima hepatitis C, koji joj je dijagnosticiran prije 12 godina. Boluje i od artritisa, a nakon ozljede kuka i operacije razvila joj se infekcija zbog koje je 2015. otkazala turneju.

 


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of