MUČI GA JEDNA STVAR

Javio se dobitnik s Raba koji je NA EUROJACKPOTU OSVOJIO ŠEST MILIJUNA KUNA

| Autor: Glas Istre
Eurojackpot

Eurojackpot


Ono što zadnjih dana najviše zanima hrvatsku javnost, vezano je uz posljednji veliki dobitak na Eurojackpotu, a riječ je naravno o dobitku 5+1 od 6.348.992,49 kn koji je osvojen na Rabu. Priča s trenutno najpopularnijeg otoka u Hrvatskoj polako se primiče svome kraju. Dobitnik se javio, potvrdio kako zna da svoj milijunski dobitak može podići tek kroz nekoliko dana (deset dana od dana izvlačenja) i svojim pitanjem otkrio što trenutno najviše brine tu sretnu obitelj:

"Možemo li listić još danas donijeti vama u Zagreb da ga vi pričuvate do isplate? Ne znamo gdje ga čuvati, ne daj Bože požara ili slično", rekao je vlasnik trenutno najvrijednijeg papirića, koji svjestan velike medijske zainteresiranosti, moli za anonimnost i razumijevanje, piše Jutarnji list.

Dok ga očekujemo, podsjetimo kako je istu vrstu dobitka, ali u iznosu od 3.489.104,89 kn, osvojio i zagrebački igrač, a prošloga tjedna dobitak petice u iznosu od 2.558.398,10 kn, također osvojene na Eurojackpotu, podigao je i mladi dobitnik iz Rijeke. Također, imamo i dvije dobitnice koje su ovih dana podigle svoje dobitke na Drugoj šansi - okretanjem kola gospođa Marica je osvojila 1.000.000 kn, a gospođa Erika 100.000 kn.

"Moram priznati da nisam znala što je Druga šansa, već mi je prodavačica na prodajnom mjestu gdje sam provjeravala listić rekla da imam dobitak. Nisam puno razmišljala o tome hoću li prihvatiti dobitak od 1000 kn ili okretati kolo i osvojiti više", rekla je nasmijana zagrebačka umirovljenica Erika Dijanić, koja kaže da inače i nije sretne ruke:

"Na probi se kolo zaustavilo na 20.000 kn, no sreća je bila na mojoj strani jer sam u pravom trenutku okrenula 100.000 kn. Jednom je moralo upaliti, samo morate biti uporni, ovako kao ja i ne posustati", dodala je gospođa Erika.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum