LOS ANGELES

George RR Martin udružuje se s Marvelom radi nove serije stripova Wild Cards

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


George RR Martin udružit će se s Marvelom kako bi objavili novu seriju stripova temeljenu na romanima iz ciklusa "Wild Cards", najavili su.

Pisac "Igre prijestolja" rekao je da je rad s divom kao što je Marvel "privilegija" zbog koje je "beskrajno radostan". Stripovi će se temeljiti na antologijskoj seriji o alternativnom svemiru superjunaka "Wild Cards", koju je osmislio i uredio Martin.

"Wild Cards" pripovijeda o alternativnoj povijesti u kojoj Zemlju nastanjuju supermoćni pojedinci i ima više od 25 romana i kratkih priča.

Napisalo ju je više od 40 autora tijekom više od tri desetljeća a ograničena serija "Wild Cards: Drawing Of The Cards" stiže tijekom godine.

"Kao što znaju moji fanovi, 'svijet Wild Cardsa' zauzima posebno mjesto u mojem srcu", rekao je Martin.

"Zato imati privilegiju da div poput Marvela kani objaviti priču od početka kao strip ... to mi izaziva beskrajnu radost", rekao je.

Martinovo najpoznatije djelo "Igra prijestolja" završilo je iznimno uspješno prikazivanje 2019. i HBO upravo razvija nekoliko spin-offa, uključujući prequel serije koji bi se trebao emitirati sljedeće godine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater