ZAGREB

Američki hardcore bend Slapshot 6. lipnja u Močvari

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Američke hardcore legende Slapshot nastupit će u zagrebačkoj Močvari u ponedjeljak, 6. lipnja, najavio je organizator koncerta Hangtime Agency.

Slapshot je trebao prije dvije godine slaviti svoj 35. rođendan u Močvari, no zbog pandemije koronavirusa proslava je odgođena do ove godine.

Pet godina nakon njihova posljednjeg nastupa u Zagrebu, kad su svirali kao podrška Dropkick Murphyisima, Slapshot se vraća u Hrvatsku po treći put. 

Osnovani su 1985. u Bostonu, gradu koji je uvijek slovio kao jedan od najplodnijih gradova kad je u pitanju hardcore. Boston je osim po Celticsima i Red Soxima poznat i po hokejaškoj ekipi Bruins, a budući da je vokal i jedan od osnivača benda Choke veliki fan tog sporta, ime benda dao je po situaciji u kojoj je visoko podignuta palica prije ispucavanja paka.

Do sada su snimili nekoliko EP-a, live izdanja i 11 albuma, a posljednji, vrlo simboličnog naziva “Make America Hate Again” ovom će prilikom promovirati u Močvari.

Bend su obilježile i česte promjene postave, a danas ga čine bubnjar Corey Koniz, basist Ryan Packer i vokal Jack "Choke" Kelly.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom