NEVJEROJATNI PROHTJEVI

Internet zgrožen onim što je mlada napravila djeveruši uoči vjenčanja

| Autor: Lucija Sučić
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Mladenke se pred veliki dan često pretvore u "druge osobe", čemu svjedoči gomila priča i nerealnih zahtjeva koje postavljaju tik pred svadbu. Jedan takav nedavno je glasno odjeknuo u jednoj grupi na Facebooku, te su buduću mladu mnogi napali zbog nadasve nerealnog (i pomalo drskog) zahtjeva.

Naime, dotična mladenka je u grupi napisala objavu u kojoj se požalila kako njena djeveruša ima sijedu kosu, a najveći joj je strah bio da će taj detalj ometati druge goste.

U objavi je napisala kako je, kad je primijetila srebrne vlasi na njenoj glavi, predložila da si ofarba kosu, na što je djeveruša oštro odbila rekavši da su joj tretmani kod frizera preskupi te da je uz to alergična na farbu za kosu.

"Stvarno je neugledna i brinem se da će to umanjiti ljepotu haljine koju sam odabrala za nju", nadodala je buduća mladenka, istaknuvši kako sama nema novaca za platiti joj termin kod frizera.

Međutim, njena nadanja za empatijom neslavno su propala jer su ju mnogi u komentarima napali.

"Nevjerojatno. Stvarno se nadam da je ovo šala", glasio je jedan komentar, dok je netko u idućem napisao: "Vau. Ovo je krajnje sebična objava i nadam se da je šala jer ne mogu zamisliti da se moja prijateljica tako ponaša prema meni".

Jedna osoba je nadodala: "To je sijeda kosa, potpuno prirodna. Da ima bore, biste li joj rekli da ode na botoks?", prenosi The Sun.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater