OČI KOJE PRATE

Još je jedan vlasnik vratio ovu sliku uz tvrdnju da je ukleta, neki navode da ih je uznemirila i dok su je ovako gledali

| Autor: Glas Istre
(Foto Screenshot Twitter)

(Foto Screenshot Twitter)


Ako vjerujete u to da postoje uklete slike, eto vam jedne pa je proučite. Naime, portret neke djevojčice nepoznatog autora opet je vraćen u jednu trgovinu u engleskom gradu Hastingsu uz napomenu da nešto s tim djelom nije u redu, prenosi Net.hr.

Portret je dosad vraćen dvaput, a trgovini ga je svojedobno donirao nepoznati sredovječni muškarac.

Čak je i voditelj spomenute trgovine, tako barem prenosi The Telegraph, kazao da je po primitku te slike osjetio kao da ga "oči djevojčice prate posvuda po prostoriji", a nakon što je prvi puta prodao taj portret po cijeni od 25 funti, novi vlasnik ga je vratio u manje od 48 sati.

- Kazao mi je da se naprosto mora riješiti te slike jer ima nekakvu "auru oko sebe", prepričao je voditelj trgovine imena Steve, koji je na djelo potom postavio naljepnicu s napomenom da je možda ukleto. Portret je uskoro dobio novog vlasnika, točnije vlasnicu, ali i ta je žena ubrzo vratila sliku vidno uznemirena te kazala da više nikada "ne želi vidjeti prokletu stvar", prepričao je Steve.

Ipak, ista se ta žena vratila po rad nakon što je slika postala viralna na Twitteru, ponajviše iz uvjerenja da je zbog te činjenice portretu porasla vrijednost.

Zanimljivo, ispod slike na Twitteru dosad je ispisano preko 1400 komentara, a pojedini korisnici te društvene mreže istaknuli su da su također osjetili neku vrstu uznemirenosti dok su promatrali to djelo preko računala ili zaslona mobitela.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini