sreća im se smiješi

Tri znaka u svibnju očekuje financijska dobit, uplatite loto!

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Ovo doba godine je period dobrih vibracija, radosti i pozitivne energije. Neke horoskopske znakove će takva energija pratiti i na polju financija pa ih do kraja ovog mjeseca očekuje sreća s novcem, prenose 24 sata.

Ovan u svibnju može očekivati veliku financijsku sreću. Očekuje ih povećanje plaća ili unaprjeđenje. Mnogi ugodni novčani događaji bit će prilično neočekivani. Početak mjeseca može biti težak, ali onda će njegova druga polovica za Ovna biti pravi izvor novih ideja i pozitive.

Strijelac će imati sreće u financijskoj sferi. Predstavnici ovog horoskopskog znaka moći će zaobići svoje konkurente u borbi za moć, novac i napredovanje.Ovaj mjesec će biti izuzetno produktivan za Strijelce, ali samo ako ne budu lijeni i ne odlože stvari za kasnije.

Vodenjak će biti uspješan svim područjima odjednom. Sreća će ga pratiti za petama. Astrolozi vjeruju da sreća i uspjeh u jednom području mogu postati pomoć za uspjeh u drugom. Vodenjake čeka vrtlog događaja, od kojih će im mnogi dati inspiraciju, sreću i pozitivu. Sve je u njihovim rukama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini