ZAGREB

Australac Dub FX nastupa 22. rujna u zagrebačkoj Močvari

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Australski glazbenik, ulični umjetnik i društveni aktivist Dub FX nastupit će u Hrvatskoj u sklopu svoje europske turneje, a koncert je zakazan za 22. rujna u zagrebačkoj Močvari, najavio je organizator koncerta Pozitivan ritam.

Zagrebačkim nastupom, kao i na ostatku turneje, Dub FX promovira svoj vrlo iščekivani nadolazeći album "Infinite Reflection".

Australac, pravim imenom Benjamin Stanford, dobro je poznat domaćoj publici, u Hrvatsku se vraćao nekoliko puta gostujući na festivalima, a sada će prvi put nastupiti u Zagrebu na samostalnom koncertu.

Solo koncert je sasvim nova dimenzija nastupa, naglasio je i sam umjetnik. "Festivali su opaki, ali kratki... u klubovima mogu produljiti setlistu i stvarno povesti ljude na putovanje! Jedva čekam", kazao je Dub FX.

Unikatnim miksanjem live loopova, beatboxom i vrhunskom produkcijom Dub FX je izgradio reputaciju diljem svijeta. U svojim osebujnim i snažnim stihovima promovira pozitivnost, jedinstvo i socijalnu svjesnost.

Njegov nadolazeći album "Infinite Reflection", pravo je slavlje zvukova koji pune dušu, beatova od kojih se klima glava preko kojih odzvanjaju pozitivne i osviještene poruke. Izlazak albuma najavljen je za kolovoz 2023.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum