ZAGREB

Najavljena prva imena Rave Island festivala na Martinskoj

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Iz tabora nedavno najavljenog Rave Island festivala objavljena su imenima više od 25 izvođača koji će ovoga ljeta od 18. do 20. kolovoza na Martinskoj nasuprot Šibenika rasplesati ljubitelje neorave kulture iz cijelog svijeta, izvijestio je Pozitivan ritam.

Abecednim poretkom najavljeni izvođači su: 1luu, Aisha, Anima, Azyr, Bad Boombox, Basswell, Blaame, Creeds, Dexphase, DJ Reiz, DXPE, Flymeon, Funk Tribu, Jacidorex, Jezza & Jod, Joanna Coelho, Lessss, Matan, Oguz, Otto, Pusmus, Roentgen Limiter, Rouge, Shadyline, VCL, Vizionn i X&trick.

Ulaskom u svoje drugo desetljeće, Slurp! festival ovoga ljeta kroz partnerstvo s organizacijom Rave Alert iz Belgije donosi novo glazbeno događanje kojem će kulisa biti zaštićeni krajobraz Martinske u Šibeniku tokom tri dana i noći.

Organizator s ukupno devet partnera planira festival, koji će isporučiti publici muziku na tri pozornice, uz prateće zabave na brodovima, na plaži, i na tajnovitim mjestima, s preko 70 izvođača.

"Došlo je vrijeme da na Rajskom otoku ponovno ujedinimo zemaljska, morska i svemirska bića, i plešemo kao da nikad nije ni prestao postojati. Rave Alert poziva na Rave Island, prvi neorave festival, na idiličnoj lokaciji Martinske u Šibeniku. Pripremite se za tri dana mora, sunca i neoravea", stoji u pozivu. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom