LOS ANGELES

Zloglasni Smithov šamar tema šala na Oscarima

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Prošla je godina, ali snaga zloglasnog šamara i dalje ne blijedi.

Na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara glumac Will Smith uletio je na pozornicu i pljusnuo komičara Chrisa Rocka koji se neukusno našalio na račun Smithove supruge, glumice Jade Pinkett Smith.

O tome se, naravno, pričalo u gradu i svijetu u danima nakon te ceremonije, ali i u nedjelju na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

"Ako se bilo tko od vas naljuti na šalu i odluči se zaigrati, neće biti lako", obećao je voditelj Jimmy Kimmel, referirajući se na klasičnu rečenicu iz jedne od Smithovih pjesama.

Kimmel se našalio da će hipotetski počinitelj morati proći kraj gomile superheroja, uključujući Mandalorijanca (Pedro Pascal), Spider-Mana (Andrew Garfield) i "Fabel...čovjeka" (Steven Spielberg).

"Večeras neće biti gluposti. Nemamo vremena za nestašluke."

Smith je prošle godine ipak odnio kući nagradu za najboljeg glumca za glavnu ulogu u "Kralju Richardu", ali mu je zbog šamara zabranjeno prisustvovati dodjeli Oscara deset godina.

"Ako bilo tko u ovom kinu počini čin nasilja u bilo kojem trenutku tijekom predstave, dobit ćete Oscara za najboljeg glumca i dopušteno vam je da održite govor od 19 minuta", našalio se Kimmel.

"Pet irskih glumaca nominirano je večeras, što znači da su izgledi za još jednu tučnjavu na pozornici upravo porasli", rekao je komičar.

Nekoliko minuta kasnije uozbiljio se: "Želimo da se zabavite, želimo da se osjećate sigurno, i što je najvažnije, želimo da se ja osjećam sigurno."

A onda je usred događaja rekao: "U ovoj točki programa čini da i pomalo nedostaje šamar, zar ne?".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of