Vrijedi 8 milijuna eura

Cristiano Ronaldo kupio automobil iz firme Mate Rimca. Pogledajte ga

| Autor: Glas Istre
Cristiano Ronaldo (foto: Instagram Cristiano)

Cristiano Ronaldo (foto: Instagram Cristiano)


Portugalska superzvijezda Cristiano Ronaldo dobio je novi Bugatti Centodieci, jedan od najekskluzivnijih automobila na svijetu, nedavno mu je stigla u Saudijsku Arabiju. Portugalac je ogroman obožavatelj brzih automobila, a najnovija jurilica koša osam milijuna eura. To svakako nije nikakav problem za igrača Al Nassra jer bi za dvije godine trebao zaraditi oko pola milijarde eura, prenosi Večernji list

Najnoviji model Bugattija, francuske tvrtke koja je od nedavno dio tvrtke Bugatti Rimac u vlasništvu Mate Rimca, vrijedan je osam milijuna eura i samo ih je deset na svijetu. Riječ je o automobilu s W16 motorom zapremnine osam litara i 1600 konjskih snaga, a maksimalna brzina mu je elektronski limitirana na 380 kilometara na sat. Od 0-100 km/h može ubrzati za 2.4 sekunde, što je fascinantan podatak s obzirom na to da automobil teži gotovo dvije tone.

Poznati hrvatski poduzetnik Mate Rimac 2022. godine je ušao u firmu i sada je vlasnik 55 posto udjela. Ronaldova kolekcija automobila dosad je vrijedila oko 30 milijuna eura, a nakon što mu je uručen Centodieci, vrijednost kolekcije narasla je na gotovo 40 milijuna eura.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater