PULA

U prodaji posljednjih 800 ulaznica za koncert Robbieja Williamsa u Puli

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


U prodaji se nalazi posljednjih 800 ulaznica partera za koncert Robbieja Williamsa, koji će održati 28. lipnja u pulskoj Areni, objavio je organizator koncerta LAA agencija.

Prvi nastup, 27. lipnja, u potpunosti je rasprodan, kao i dva sektora drugog koncerta, a u prodaji je posljednjih 800 ulaznica za sektor parter.

Dva ekskluzivna hrvatska datuma dio su velike europske turneje „XXV Tour 2023 – 25 Years Of Hits“, koja je počela 20. siječnja.

U sklopu europske turneje Williams će održati 50 koncerata, a Amfiteatar u Puli jedini je nastup u našoj regiji, te jedan od rijetkih kojem su dodijeljena dva datuma.

Sudeći prema setlistama s dvije svirke u bolonjskoj Unipol Areni, Robbie Williams je doista na put ponio najveće hitove iz tri desetljeća duga karijere.

Nakon „Hey How Yeah Yeah“ i „Let Me Entertain You“ proletio je kroz svoje pop klasike kao što su „Angels“, „Feel“, „Come Undone“, „Eternity“, „Rock DJ“, „Candy“, „Old Before I Die“, „Kids“, „No Regrets“, nekoliko hitova iz Take That faze poput „Do What U Like“, „Could It Be Magic“ i „The Flood“, dodavši im covere „Don't Look Back In Anger“ grupe Oasis i „She's The One“ World Partyja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater