PULA

Zbog velikog interesa Imagine Dragons nastupaju u pulskoj Areni i 9. kolovoza 2023.

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Zbog velikog interesa publike dodan je još jedan datum za koncert Imagine Dragons u pulskoj Areni, tako da će nastupiti dva dana za redom - 8. i 9. kolovoza 2023., a prodaja ulaznica za koncert  9. kolovoza kreće u petak, 2. prosinca, u 16 sati isključivo putem online Eventim.hr sistema.

Koncerti u Puli dio su Mercury World svjetske turneje koja slavi izlazak njihovog dugo iščekivanog albuma “Mercury - Acts 1 & 2”, koja je krenula u veljači 2022.godine. Među novim gradovima koji su dodani na listu, Pula je jedini grad u široj regiji i najmanji grad u kojem će se Imagine Dragons zaustaviti u sklopu europskog dijela turneje, objavio je organizator koncerta Charm Music.  

Kvartet iz Las Vegasa s dijamantnim Grammy certifikatom redefinirao je rock zvuk u 21. stoljeću puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde. 

Poznati po hitovima  "Radioactive", "Believer" , “Demons” i “Thunder” i zapaljivim nastupima uživo, vrtoglavi uspon Imagine Dragonsa prate i nevjerojatne statistike -  66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova. 

Od svog pojavljivanja u 2009. Imagine Dragons su imali pet uzastopnih albuma među prvih deset na Billboardovoj Top 200 ljestvici albuma - “Night Visions”, “Smoke + Mirrors”, “Evolve”, “Origins” i “Mercury – Act 1”. 

Uz rasprodane koncerte i dominaciju na top listama njihovu glazbu može se čuti i u blockbusterima poput “The Murder on The Orient Expres” i “Wonder Woman”, kao i u Netflixofoj hit seriji “Arcane”. Surađivali su s mnogim poznatim imenima, od Kendricka Lamara, Lil Waynea i Wiza Khalife do Aviciija i filmskog skladatelja Hansa Zimmera.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum