VRIJEDNA NAGRADA

Red Martyr Entertainment i Glas Istre nagrađuju vas s pet primjeraka najbolje hrvatske računalne igre Saint Kotar, koja je osmišljena i napravljena u Puli

| Autor: Glas Istre
saint kotar igrica

saint kotar igrica


Red Martyr Entertainment i Glas Istre nagrađuju vas s pet fizičkih primjeraka video igre Saint Kotar i pet majica s logotipom igre.

Riječ je o igri koja je od utorka 22. studenog dostupna na igraćim konzolama, nakon što je prije toga napravljena verzija za PC.

Kako bi obilježili izlazak na konzole, Glas Istre i razvojni studijo igre Red Martyr Entertainment nagrađuju vas fizičkim primjercima Saint Kotara. Svaki primjerak odnosi se na jednu od pet konzola na kojima je igra izašla.

Sve što se treba napraviti za sudjelovanje je:

- kliknuti like na Facebook post ove objave i sharati ga

- komentirati na ovaj post i napisati za koju platformu biste htjeli osvojiti jedan fizički primjerak igre (Ps4, Ps5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch)

Sudjelovati se može do 23:59 sati u četvrtak 24. studenog.

Dobitnike, koji će biti izabrani nasumično, objaviti ćemo u petak 25. studenog.
 
Podsjetimo, Saint Kotar je najbolja hrvatska računalna igra za 2021., a razvio ju je pulski tim na čelu s Markom Tominićem, osnivačem i vlasnikom tvrtke Red Martyr Entertainment. Riječ je o prvoj hrvatskoj igri s izdanjem za sve najpopularnije igraće platforme.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of