UNILINE

Vodeća tvrtka za upravljanje destinacijama u regiji jugoistočne Europe. Ljeto se bliži kraju, a u pulskoj kompaniji već je u fokusu skijaška sezona. PONUDA JE IZVRSNA!

Namjera je omogućiti da skijanje s Unilineom i Ski funom u Austriji, Italiji, Francuskoj, Sloveniji, Švicarskoj, BiH bude posebno povoljno, sigurno i zabavno. Nakon izazovne, ali uspješne prethodne sezone, Unilineovi su ski-stručnjaci pripremili posebno velik broj kvalitetnih i raznolikih ski-paketa. Ovih se dana najbolje prodaje otvaranje ski-sezone u prosincu. Zabava i prvi snijeg su zajamčeni, a ponuda nikad raznovrsnija, naglasio je Siniša Miljević, voditelj online prodaje i web marketinga Unilinea  

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
Siniša Miljević  (foto: Arhiva) / Uniline

Siniša Miljević (foto: Arhiva) / Uniline


Otkako je kompanija Uniline osnovana 1996. godine, vlasnici i upravljački tim imali su viziju koju su slijedili kroz godine, a on je bio izgraditi globalnu turističku tvrtku. U tome su i uspjeli, te je Uniline danas vodeća tvrtka za upravljanje destinacijama u regiji jugoistočne Europe. Sa sjedištem u Puli i poslovnicama u većim turističkim odredištima u zemlji, kao i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Narodnoj Republici Kini i Južnoj Koreji, te predstavništvima u Japanu i Thailandu, ova kompanija zahvaljujući rezultatima postignutim tijekom godina, kao i širokoj mreži poslovnih partnera, kontinuirano radi značajne iskorake na globalnom tržištu.

Uniline zapošljava više od 200 stručnih i obrazovanih turističkih stručnjaka koji u svakom segmentu poslovanja teže ka dostizanju maksimalne kvalitete i zadovoljstva klijenta, te nastoje ići ukorak sa svjetskim turističkim trendovima. Rezultat toga jest kontinuirani porast zadovoljnih individualnih, grupnih i korporativnih gostiju. Između ostalog, od veljače 2010. godine Uniline je nositelj franšize Europcara, jedne od vodećih svjetskih rent a car kompanija, s poslovnicama na svim hrvatskim zračnim lukama, te voznim parkom s više od 1.500 vozila različitih kategorija, što kompaniju svrstava među vodeće rent a car kompanije u Hrvatskoj.

Akvizicijom tvrtke Etours d.o.o., vodeće agencije za poslovna putovanja, Uniline zauzima lidersku poziciju u segmentu prodaje avio karata u Hrvatskoj i regiji. Posebno je vrijedno istaknuti da se radi o nositelju licence global travel menadžmenta – BCD. U ovom se slučaju radi o jednom od najvećih poslovnih globalnih sustava koji je prisutan u 109 zemalja s više od 30 tisuća korporativnih klijenata i više od 13 tisuća zaposlenih, čiji su klijenti globalne kompanije poput primjerice: Coca Cole, SAP-a, Teve, AstraZenece, Zeissa, Krafta i ostalih.

Na tragu dosadašnjeg kontinuiranog ulaganja u rast i razvoj, Uniline je postao i ekskluzivni poslovni partner za Hrvatsku poznatog skijaškog brenda Ski fun. Takva suradnja, kako doznajemo od voditelja online prodaje i web marketinga Unilinea Siniše Miljevića, omogućila je ljubiteljima bijelih padina rezervaciju skijaških paketa, smještaja, ski-karata i ostalih usluga u vodećim snježnim destinacijama starog kontinenta. Unilineovim je gostima tako putem portala skifun.hr jednim klikom dostupan smještaj u više tisuća objekata u preko 150 najzanimljivijih skijališta.

"Namjera je omogućiti da skijanje s Unilineom i Ski funom u Austriji, Italiji, Francuskoj, Sloveniji, Švicarskoj, BiH bude posebno povoljno, sigurno i zabavno. Nakon izazovne, ali uspješne prethodne sezone, Unilineovi su ski-stručnjaci pripremili posebno velik broj kvalitetnih i raznolikih ski-paketa. Ovih se dana najbolje prodaje otvaranje ski-sezone u prosincu. Zabava i prvi snijeg su zajamčeni, a ponuda nikad raznovrsnija. Ističemo fenomenalnu ponudu za Jahorinu, koja pobjeđuje sa svojim odlično pripremljenim stazama i novom infrastrukturom, od samo 99 eura po osobi za 3 noćenja i trodnevni ski-pass, kaže Miljević.

Inače, podsjeća on, skijaška sezona uvijek tradicionalno započinje u prosincu s već dobro poznatim otvaranjima sezone kojim se zabavno i veselo obilježava početak druženja sa zimskim radostima i sportovima na snijegu. U siječnju i veljači u ponudi su najpopularniji skijaški paketi za obitelji, tradicionalni Bijeli tjedan uz posebno prilagođene pakete iz odlične cijene za školsku djecu, ski-karte i smještaj za cijelu obitelj! Tako je primjerice moguće rezervirati boravak u Valmeinieru u Francuskoj u apartmanu za 4 osobe, te 6-dnevnim skipassom za sve članove obitelji i školom skijanja za djecu za samo 1.250 eura po obitelji!

"Uz kvalitetan smještaj i skijaške karte za sve članove, obiteljski paket uključuje i Ski fun školu skijanja. Tijekom skijaškog tečaja djeca usavršavaju svoje skijaške vještine, a roditelji mogu skijati sami. U ponudi su i ski-paketi za dječje praznike u veljači, te mogućnost realizacije neke od polica osiguranja. No, skijanje ne završava zimi, jer Uniline ima u ponudi skijanja do kasnog proljeća, kaže naš sugovornik.

Miljević ističe da su s ciljem lakšeg plaćanja aranžmana u Unilineu svim svojim gostima omogućili plaćanje do 12 rata kreditnim karticama vodećih domaćih banaka. Na koncu naš sugovornik dodaje da su mnogi već i isplanirali skijaške termine koji su podijeljeni u dva dijela sukladno kalendaru školskih praznika i praznika. Prvi dio zimskog odmora počet će 27. prosinca, a učenici će se u klupe vratiti 9. siječnja 2023. kada počinje drugo polugodište. Drugi dio zimskog odmora će početi 20. veljače 2023. i trajati do 27. veljače 2023.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater