VRHUNSKE RECENZIJE GOSTIJU

Tripadvisorovu nagradu Travelers' choice dobili objekti Valamara i Plave Lagune

Nagradu je ove godine dobio čak 21 Valamarov objekt od Istre do Dubrovnika, te jedan kamp i dva hotela Plave Lagune

| Autor: Glas Istre
Valamar

Valamar


Nakon što je prošle godine nagradio deset Valamarovih hotela i ljetovališta, najpoznatiji portal za putovanja Tripadvisor nagradom Travelers' choice ove je godine nagradio čak 21 Valamarov objekt. Nagrada se temelji na recenzijama gostiju koji ocjenjuju elemente poput izvrsnosti smještaja, restorana i sadržaja, a objekti s najvišim ocjenama svrstavaju se u deset posto najboljih na Tripadvisoru.

Sedam u Poreču

Nagrađeno je sedam objekata u Poreču: Valamar Diamant Hotel & Residence, Valamar Parentino Hotel, Valamar Riviera Hotel & Residence, Isabella Valamar Collection Island Resort, Marea Valamar Collection Suites, Istra Premium Camping Resort i Orsera Camping Resort, te pet objekata u Rapcu: Girandella Valamar Collection Resort, Sanfior Hotel & Casa, Valamar Bellevue Hotel, Miramar Sunny Hotel by Valamar i Valamar Bellevue Resort. Priznanje su dobili i otočki objekti. Na otoku Krku su nagrađena dva camping resorta, Ježevac Premium Camping Resort i Bunculuka Camping Resort, na otoku Rabu tri objekta - Imperial Valamar Collection Hotel, Padova Premium Camping Resort i Valamar Padova Hotel, a na najsunčanijem otoku HVAR [PLACESHOTEL] by Valamar. U Makarskoj je najbolji Valamar Meteor Hotel, na samom jugu Hrvatske, u destinaciji Dubrovnik, nagrađena su još tri objekta: Dubrovnik President Valamar Collection Hotel, Valamar Argosy Hotel i Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel.

Valamar

"Prošle godine je Tripadvisor nagradio čak deset naših objekata i ljetovališta, a ove godine je ta brojka duplo veća. Priznanja koja su rezultat recenzija naših gostiju nama su izuzetno važna i potvrđuju da se kontinuirano ulaganje u unapređenje kvalitete infrastrukture, usluga i sadržaja itekako isplati. Želimo našim gostima pružiti savršen odmor i autentičan doživljaj i to je ono na čemu neprestano radimo", poručili su iz Valamara.

Visoka kvaliteta

Strategija Valamar Riviere, vodeće turističke kompanije u Hrvatskoj, počiva na načelu da su ulaganja u turističku ponudu visoke dodane vrijednosti, razvoj talenata, inovativne usluge i razvoj destinacije glavni pokretači rasta i razvoja, a to prepoznaju i gosti koji Valamarove objekte i usluge redovito nagrađuju najvišim ocjenama.

Nagrada Travelers' choice pripala je i objektima Plave Lagune, i to kampu Ulika u Poreču te hotelima Parentium i Park Plava Laguna. "Iz godine u godinu naši objekti zadržavaju ovo priznanje koje se temelji na recenzijama gostiju. Prioritet nam je da gosti koji dođu budu izrazito zadovoljni", poručuju iz Plave Lagune.

Plava Laguna posluje u Poreču, Umagu i Rijeci, te u svom portfelju ima 20 hotela, 10 apartmanskih naselja i devet kampova koji posluju pod brendom Istra Camping. U svojim objektima može istovremeno ugostiti oko 43 tisuće gostiju, a zapošljava oko tri tisuće radnika.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater