STUDIJA

United Grupa ima najbržu mobilnu mrežu u Europi

| Autor: Promo

VIVACOM, mobilni operater u Bugarskoj, ima najbržu mobilnu mrežu u Europi, prema istraživanju kompanije Ookla®

Vivacom ima najbržu mobilnu mrežu u Europi1 pokazalo je istraživanje kompanije Ookla, temeljeno na rigoroznim standardima mjerenja brzine Speedtest® aplikacije, postižući najbolji Speed ScoreTM2 rezultat. Rezultati studije se temelje na analizi iz prve polovice 2020. godine u kojoj je napravljeno više od 127.000 testova u kojima je sudjelovalo više od 44.000 jedinstvenih korisnika u Bugarskoj.

Vivacom je dio United Grupe, vodećeg telekomunikacijskog i medijskog operatora u Jugoistočnoj Europi, u okviru kojeg u Hrvatskoj posluju televizija i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV, portal dnevnik.hr, kao i operator Tele2. Poslujući istovremeno u telekomunikacijskom i medijskom biznisu, United Grupa okuplja vodeće operatore i najbolje proizvođače medijskog sadržaja u sedam zemalja, pružajući telekomunikacijske usluge najnovije generacije te najbolji strani i domaći TV sadržaj na tržištu od 27 milijuna ljudi u Jugoistočnoj Europi i širom svijeta.

Foto

Osim tog velikog uspjeha, Telemach u Sloveniji, kao još jedna kompanija United Grupe, je dobitnik certifikata ‘Best in Test’ za najbolju mobilnu i internetsku mrežu u 2019. i 2020. godini u Sloveniji prema podacima nezavisne istraživačke tvrtke Umlaut3.

Uspješna budućnost očekuje i Tele2 iz Hrvatske, trećeg mobilnog operatora u vlasništvu United Grupe, čiji su razvoj i rast u središtu strateških planova Grupe.

United Grupa nastavlja kontinuirano ulagati u razvoj inovativnih usluga na svim tržištima poslovanja i pružanje vrhunskog korisničkog iskustva.

Foto

1. Kompanija Vivacom, koja posluje u okviru United Grupe, najbrži je mobilni operator u Europi, temeljem istraživanja kompanije Ookla® za 1. i 2. kvartal 2020. godine. Zaštitni znak Ookla je licenciran i koristi se uz dozvolu.

2. Speed ScoreTM temeljen na mjerenju brzine preuzimanja i prijenosa svakog pružatelja usluga, rangira mreže prema njihovim performansama.

3. Kompanija Telemach, koja posluje u okviru United Grupe, je dobitnik certifikata ‘Best in Test’ za najbolju mobilnu i internetsku mrežu u Sloveniji u 2019. i 2020. godini, prema podacima neovisne istraživačke tvrtke Umlaut.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of