DANI KOMUNIKACIJA

U Rovinj dolaze Paul Holmes i David Orlic

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ

Na Danima komunikacija, koji će se od 2. do 5. travnja održati u Rovinju, najavljen je dolazak jedne od najutjecajnijih osoba globalne industrije odnosa s javnošću Paula Holmesa i višestruko nagrađivanog komunikacijskog eksperta Davida Orlica, koji bi trebali otkriti što donosi budućnost odnosa s javnošću i kako se pripremiti za izazove koji nas čekaju.

Uz njih, svoj dolazak na Festival već su potvrdili najutjecajniji svjetski direktor marketinga Keith Weed, poznati TED govornik Rory Southerland, nagrađivani dizajner i Jedi Master Chris Do Emmyima, bivši evanđelist Microsofta James Whittaker te futurolog i vizionar Ari Popper.

Inače, Paul Holmes ime je koje izvrsno poznaju svi teoretičari, ali i praktičari odnosa s javnošću. Vođu, osnivača i izvršnog direktora čuvenog Holmes Reporta često opisuju kao najutjecajniju osobu u PR industriji na globalnoj razini, a na Danima komunikacija naučit će nas kako se suočiti s budućnošću PR-a i kako se na vrijeme pripremiti na promjenjivu okolinu.

S druge strane David Orlic dolazi iz najnagrađivanije PR agencije po Cannes Lionsu, a na Danima komunikacija predstavit će paradigmu partnerstva koja će omogućiti kreativni razvoj u narednom desetljeću i objasnit kako će se promijeniti dinamika između klijenata, agencija i talenata.

Njegove specijalnosti uključuju kreativnu strategiju, upravljanje promjenama i kreativni razvoj, a jedan je od rijetkih ljudi koji se može pohvaliti Grand Prix Cannes Lions nagradom te MBA diplomom s Oxforda.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of