NIKAD BOGATIJI TV PROGRAM

ODLIČNA PREDBLAGDANSKA VIJEST IZ TELEMACHA: EON TV ovih je blagdana otključao sve kanale i Video klub

Sve svoje korisnike EON TV tijekom blagdana časti besplatnim Premium programima, a novi korisnici mogu iskoristiti i 30 dana besplatnog promo perioda

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
EON TV

EON TV


Jedan od najdražih rituala obiteljskog druženja tijekom zimskih blagdana mnogima je zajedničko uživanje u božićnim filmovima, raznim glazbeno-zabavnim programima ili atraktivnim sportskim natjecanjima. EON, najpopularnija OTT platforma jugoistočne Europe, u svojoj ponudi ima sve to, ali i mnoštvo drugih kvalitetnih domaćih i inozemnih TV sadržaja te ispunjava sve želje svojih pretplatnika. Stoga je EON TV bez sumnje poklon kojim će ovih blagdana mnogi razveseliti sebe i svoje najbliže. Za sve one koji su to već učinili ili će učiniti narednih dana, odlična vijest i lijepo iznenađenje stiglo je iz Telemacha.

Nikad bogatiji TV program

U razdoblju od 8. prosinca do 12. siječnja svi postojeći i novi korisnici EON TV-a mogu uživati u 160 najboljih domaćih i međunarodnih televizijskih kanala - uključujući i preko 80 kanala u HD-u. Uz kanale kao što su Pickbox TV te CineStar TV Premier programi, korisnici EON START i FULL paketa putem aplikacije moj.eon moći će aktivirati i HBO katalog s najraznovrsnijom ponudom filmova i serija, dok će korisnicima EON PREMIUM paketa u isto vrijeme biti na raspolaganju i više od 40 dodatnih naslova u katalogu "Moj poklon".

U nikad bogatijem TV programu, novi korisnici mogu uživati tijekom 30 dana besplatnog promo perioda, a kako EON ne podrazumijeva ugovornu obvezu, uslugu je moguće otkazati u bilo kojem trenutku.

Osim najvećeg izbora TV sadržaja po povoljnim cijenama te vrhunskih programa HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD i HBO OD, Telemachovi korisnici EON START i FULL paketa u svakom trenutku mogu uživati u više od 19.000 besplatnih naslova u Video klubu, koji su inače rezervirani samo za EON PREMIUM paket. Kanale je moguće gledati putem bilo kojeg zaslona i do sedam dana unatrag, neovisno o pružatelju internetske usluge i neovisno o tome gdje se nalazili.

Najbolji izbor

"Iako relativno nova usluga na hrvatskom tržištu, platforma EON TV postala je sinonim za vrhunski TV sadržaj po povoljnim cijenama, a korisnici su prepoznali kvalitetu usluge te je prihvatili iznad svih očekivanja. Kako bismo svima uljepšali ovo blagdansko vrijeme, odlučili smo otključati naše Premium kanale i Video klub te tako proširiti najbogatiji katalog filmova i serija. Ovo je prilika i za sve one koji još nisu imali prilike isprobati EON TV da kroz mjesec dana probnog razdoblja testiraju sve mogućnosti koje EON nudi. Vjerujemo da će u bogatoj ponudi svatko pronaći nešto za sebe", poručuju iz Telemacha.

EON TV najbolji je izbor i za sve ljubitelje sporta koji, zahvaljujući nagrađivanoj tehnologiji koja stoji iza EON TV-a, mogu pratiti ekskluzivan sportski sadržaj kao što su Premier liga, Bundesliga i F1 sa statistikama uživo. Poseban profil namijenjen djeci - EON Kids - osigurat će najbolje animirane filmove i serije za idealno božićno jutro, a za još zabavnije iskustvo i uživanje u dječjim TV sadržajima, najmlađim korisnicima na raspolaganju je i EON Kids daljinski upravljač.

Dodatnu funkcionalnost EON TV-a predstavlja mogućnost glasovnog pretraživanja sadržaja putem EON Smart BOX-a koji pretvara svaki TV u Smart TV te korisnicima omogućuje pretraživanje interneta, gledanje YouTube sadržaja i korištenje drugih Android aplikacija.

EON TV

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum