TEHNOLOŠKI ISKORAK U BUDUĆNOST

EON - najbolje od televizije, uvijek i na svakom mjestu!

EON platforma sadrži bogatu ponudu najboljih domaćih i stranih programa, nudi vrhunsko iskustvo gledanja gdje god se pretplatnici nalazili te će ovih blagdana zasigurno biti jedan od najuzbudljivijih božićnih darova

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
EON

EON


Najbolji filmovi i serije, uzbudljivi sportski prijenosi, vrhunski dokumentarci, glazbeni hitovi ili sadržaji za najmlađe? Sve to, ali i puno drugih kvalitetnih televizijskih sadržaja, od lipnja ove godine dostupno je i gledateljima u Hrvatskoj putem najpopularnije TV platforme u jugoistočnoj Europi! EON platforma sadrži bogatu ponudu najboljih domaćih i stranih programa, nudi vrhunsko iskustvo gledanja gdje god se pretplatnici nalazili, te će ovih blagdana zasigurno biti jedan od najuzbudljivijih božićnih darova.

Platforma se može pohvaliti jednim od najbogatijih dostupnih kataloga filmova i serija, a gledateljima širom Hrvatske na raspolaganju je više od 160 televizijskih kanala, uključujući i preko 80 kanala u HD-u koje mogu gledati dosedam dana unatrag.

Lokalizirani sadržaji

Ovaj tehnološki iskorak u budućnost televizije, koji je kompanija Telemach uspješno učinila u suradnji s tvrtkom Solford Alpine, uspješno spaja klasičnu linearnu televiziju s televizijom "na zahtjev" pri čemu su svi sadržaji lokalizirani i prilagođeni našem tržištu. Uz desktop i mobilnu verziju aplikacije, EON je dostupan i putem aplikacije za Smart TV te EON SMART BOX-a. Upravo je ovaj uređaj 2019. godine proglašen najboljim uređajem za korisnike na svijetu. EON SMART BOX povezivanjem televizije HDMI kabelom, pretvara svaki TV u Smart TV te uz gledanje EON sadržaja, korisnicima omogućuje i pretraživanje interneta, gledanje YouTube sadržaja te korištenje drugih Android aplikacija.

Bili kod kuće, na putu ili na odmoru uz EON platformu uvijek možete gledati vašu omiljenu seriju, vijesti ili važnu utakmicu. Naime EON omogućuje gledanje sadržaja gdje god se korisnici nalazili, putem bilo kojeg zaslona te neovisno o pružatelju internetske usluge, čime se ističe kao najbolji primjer kvalitete i jednostavnosti.

EON

Filmofilima je na raspolaganju čak 19 tisuća naslova u Video klubu, uz važnu napomenu da se gledanje filmova, dokumentaraca i drugih sadržaja iz videoteke ne naplaćuje jer je Video klub uključen u pakete! Ova platforma je najbolji izbor i za sve ljubitelje sporta jer nudi pristup ekskluzivnim sportskim sadržajima kao što su utakmice i pregled događanja u najelitnijim nacionalnim nogometnim prvenstvima na svijetu. Engleska Premier liga i njemačka Bundesliga na "meni" Sport kluba svakog tjedna donose nekoliko vrhunskih i neizvjesnih nogometnih "poslastica", a tu su i prijenosi nikad uzbudljivije završnice F1 sezone, te prilika da uz live statistiku i vrhunske komentatore uživo pratite borbu za novog svjetskog prvaka.

Daljinski upravljač za klince

EON zna i što vole gledati klinci pa tako platforma nudi i poseban profil namijenjen djeci naziva EON Kids. Unutar njega mališani imaju priliku na jednom mjestu uživati u omiljenom i sigurnom sadržaju uz animirane serije i filmove, a EON Kids im omogućuje i pretraživanje sadržaja poglavnim junacima iz crtića. Da bi užitak bio potpun, a iskustvo i uživanje u dječjim TV sadržajima još zabavnije, najmlađim korisnicima je na raspolaganju i EON Kids daljinski upravljač koji je jednostavan za korištenje i na koji imaju pravo svi korisnici usluge najma EON SMART BOX-a uz pretplatu na EON FULL TV ili EON PREMIUM TV paket.

EON Smart BOX, uz klasično, omogućuje i glasovno pretraživanje sadržaja kroz sučelje platforme dok elektronski programski vodič EPG svim korisnicima omogućuje pregled rasporeda emitiranja programa tri dana unaprijed. Na jednom računu moguće je kreirati do pet profila, a moguće je kreirati i vlastite podsjetnike, odnosno obilježiti omiljeni sadržaj kako ga ne bi propustili.

Kako do EON-a

Vrlo jednostavno! Za početak, tu je 30 dana besplatnog promo perioda tijekom kojeg zainteresirani mogu isprobati EON platformu. Nastavak korištenja usluge ne uključuje ugovornu obvezu pa je EON, kao neke druge usluge na OTT platformama, moguće otkazati u bilo kojem trenutku.

Korisnici se mogu pretplatiti na EON putem internetske stranice https://hr.eon.tv/, na ovlaštenim prodajnim mjestima ili putem prodajnih predstavnika Telemacha Hrvatska u svojstvu trgovinskog zastupnika društva Solford Alpine GmbH, kao pružatelja usluge EON. Pretplata je moguća i telefonskim pozivom na broj službe za korisnike Telemacha Hrvatska. Pritom mogu odabrati jedan od tri ponuđena paketa - EON START TV, EON FULL TV, EON PREMIUM TV, ovisno o tome koji najbolje odgovara njihovu budžetu i potrebama.

EON

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter