Do 20. srpnja u INK-u i Domu branitelja

MINDVALLEY KAMPUS: U Puli 2.000 digitalnih nomada iz cijelog svijeta!

| Autor: Borka PETROVIĆ

Direktor Mindvalleyja Vishen Lakhiani izrazio je zadovoljstvo dolaskom u Pulu te naglasio da njegova kompanija privlači svjetske vođe, mislioce, od izvršnih direktora, nagrađivanih umjetnika do poduzetnika, vlasnika tvrtki i stručnjaka svjetske klase u različitim područjima

U Puli se održava Mindvalley kampus koji okuplja oko 2.000 digitalnih nomada iz 70-ak zemalja svijeta! Organizator je svjetski poznata edukacijsko-tehnološka kompanija koja se bavi online edukacijom, a polaznicima kampusa omogućavaju razmjenu ideja o globalnom poslovanju te upoznavanje s poduzetničkim strategijama uspjeha. Jučer je organizatore kampusa primio i pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Osobni razvoj

Radni dio odvija se u Istarskom narodnom kazalištu i Domu hrvatskih branitelja, gdje će se do 20. srpnja održavati brojni seminari i radionice uz sudjelovanje svjetski poznatih predavača na temu osobnog i poslovnog razvoja. Mindvalley City Campus prvi put je održan 2017. godine u Barceloni, lani su bili u Tallinnu, a u velikoj konkurenciji za ovu godinu odabrana je Pula.

- Zbilja mi je drago što ste kao organizatori ove godine odlučili Mindvalley City kampus održati upravo u Puli i vjerujem da će se ovdje svatko osjećati kao kod kuće. Naš je grad već više puta bio domaćin velikim i značajnim manifestacijama i vjerujem da će i ova opravdati sva očekivanja, istaknuo je Miletić.

Direktor Mindvalleya Vishen Lakhiani izrazio je zadovoljstvo dolaskom u Pulu te naglasio da njegova kompanija privlači svjetske vođe, mislioce - od izvršnih direktora, nagrađivanih umjetnika do poduzetnika, vlasnika tvrtki i stručnjaka svjetske klase u različitim područjima.

Obitelji s djecom

Kako je na današnjem prijemu istaknuto, profil polaznika Mindvalley kampusa su ljudi od 25 do 70 godina i uglavnom su to obitelji s djecom koji spadaju u novu vrstu poduzetnika tzv. digitalnih nomada, koji putuju svijetom i rade jer nisu lokacijski vezani uz određeno mjesto.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini