započela se prikazivati 2014.

NCIS: New Orleans završava u sedmoj sezoni PRESUDILA JE SLABA GLEDANOST

  Serija se razvila iz "NCIS-a" koji je već u 18. sezoni, a dogodovštine detektiva u New Orleansu tek su jedna od grana koja se razvila na ovom stablu budući da su tu i "NCIS: Los Angeles" s 12 sezona, a u pripremi je i novi spin off čija će se radnja događati na Havajima

| Autor: Priredio M. RADIĆ
NCS

NCS


Sedma sezona serije "NCIS: New Orleans" koja se trenutno emitira na CBS-u bit će i zadnja, a ovom spin offu "NCIS" franšize presudila je slaba gledanost, javlja deadline.com.

Serija se razvila iz "NCIS-a" koji je već u 18. sezoni, a dogodovštine detektiva u New Orleansu tek su jedna od grana koja se razvila na ovom stablu budući da su tu i "NCIS: Los Angeles" s 12 sezona, a u pripremi je i novi spin off čija će se radnja događati na Havajima.

Izgleda da je ova američka pacifička otočka država opet postala zanimljiva filmašima nakon uspješnih novih verzija klasičnih "Hawaii 5-0" i "Magnum P. I.". "NCIS" franšiza je trebala dobiti još jednu seriju koja bi se zvala "NCIS: Red", a u kojoj bi glavni likovi bili pripadnici mobilne antiterorističke jedinice. Oni su predstavljeni u jednoj od epizoda, glavne uloge bi tumačili Kim Raver i John Corbett, no od serije na koncu nije bilo ništa.

"NCIS: New Orleans" započela se prikazivati 2014. i kada sedma sezona bude završena bit će snimljeno 155 epizoda. Glumačku ekipu i dalje predvodi Scott Bakula koji i jedan od izvršnih producenata serije. Sve serije iz "NCIS" franšize prikazivane su ili se još prikazuju i na nekima od domaćih televizija, a ljubitelji serijala vjerojatno znaju da se prvi "NCIS" s Markom Harmonom kao Gibbsom također razvio iz nekada popularne serije "J.A.G." u kojoj su se prvi put pojavili neki od likova kao pripadnici mornaričke kriminalističke službe.

Radilo se o formi nečega što se naziva "backdoor pilot", prakse da se nova serija umjesto kroz samostalnu pilot-epizodu predstavi kroz neku već postojeću seriju pa je tako pripremljen teren i za "New Orleans" i "Los Angeles".

Izvorni "NCIS" je nakon starta u seriji "J.A.G." zaživio na TV ekranima, a osim zanimljivim ali ne pretjerano kompliciranim niti odviše vizualno nasilnim pričama uspjeh duguje živopisnim likovima među kojima se ističe simpatična forenzičarka Abby Sciuto koju je odlično odigrala Pauley Perette, a koja se s kolegama iz serije pozdravila nakon 15 sezona.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater