TV VODITELJ U GLUMAČKIM VODAMA

ZORAN ŠPRAJC glumi inspektora u seriji "Pogrešan čovjek"

Zoran Šprajc (M. MIJOŠEK)

Zoran Šprajc (M. MIJOŠEK)


Britkim komentarima Zoran Šprajc osvojio je televizijsku publiku, a sada je dobio priliku pokazati i svoj glumački talent. Naime, Šprajc će se u sljedećim nastavcima serije "Pogrešan čovjek" koja se od ponedjeljka do petka prikazuje na RTL-u, pojaviti u ulozi inspektora Tomasa. Upravo njegov lik ima važnu ulogu za razvoj daljnjeg odnosa glavnih likova u seriji.

- Uvijek sam htio neku ulogu, a da to nije uloga voditelja neke emisije. Imao sam već nekog glumačkog iskustva, ali kad igrate voditelja informativnih emisija, onda to i nije gluma nego moj primarni posao. Kad su mi ponudili ulogu u "Pogrešnom čovjeku", samo sam pitao: "Je l" voditelj vijesti?". Čim su rekli da ću igrati inspektora, nije bilo premišljanja, priča Šprajc i dodaje da se tek sad uvjerio kako glumački posao nije nimalo lak.

- Očekivao sam da je ovaj posao bijeli kruh s mekanim koricama, a kad ono - kruh sa sedam tvrdih kora. Imam tri scene i junački sam se namučio da sve odradim i naučim kako treba, kaže Šprajc.

Kreativna producentica serije Jelena Veljača za Šprajca ima samo riječi hvale. Impresionirana sam, talentiran je i super reagira. Vrlo je samopouzdan i profesionalan, nije čak tražio ni prevelike upute, kaže Veljača. (A. Br.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of