PODRŽAO KANDIDATA IZ ISTRE

LJUBAV JE NA SELU: Slavni američki glazbenik Randy Blythe iz benda Lamb of God dao podršku Marijanu Ceravcu iz Buzeta

"U svoje ime i u ime svog benda Lamb of God htio bih poželjeti sreću našem bivšem vozaču, Marijanu 'Mariju' Ceravcu, Hrvatskoj Senzaciji, tijekom njegovog sudjelovanja u hrvatskom showu 'Ljubav je na selu'. Mario je divan čovjek, bio je odličan vozač. Jako je romantičan lik, zato smo ga zvali Hrvatska Senzacija", rekao je Randy u videu na svojim društvenim mrežama

| Autor: Mladen RADIĆ
Marijan Ceravac iz Buzeta jedna je od 11 farmera koji u "Ljubavi na selu" traži srodnu dušu / Slavni Randy Blythe dobro poznaje Ceravca (Foto RTL / Wikipedia)

Marijan Ceravac iz Buzeta jedna je od 11 farmera koji u "Ljubavi na selu" traži srodnu dušu / Slavni Randy Blythe dobro poznaje Ceravca (Foto RTL / Wikipedia)


U novoj sezoni popularne emisije "Ljubav je na selu" koja se emitira na RTL-u među natjecateljima koji traže srodnu dušu je 69-godišnji Marijan Ceravac iz Buzeta kojem je podršku putem video poruke objavljene na Instagramu uputio ni manje ni više nego Randy Blythe, frontmen slavnog američkog heavy metal benda Lamb of God koji je Ceravca nazvao "Hrvatskom Senzacijom".

Pravi je ulov

"U svoje ime i u ime svog benda Lamb of God htio bih poželjeti sreću našem bivšem vozaču, Marijanu 'Mariju' Ceravcu, Hrvatskoj Senzaciji, tijekom njegovog sudjelovanja u hrvatskom showu 'Ljubav je na selu'. Mario je divan čovjek, bio je odličan vozač. Jako je romantičan lik, zato smo ga zvali Hrvatska Senzacija", rekao je Randy u videu na svojim društvenim mrežama. "Sada traži novu ženu s kojom bi proveo ostatak života. Ima 69 godina i pravi je ulov. Živio je nevjerojatno zanimljiv život pa ako neka zrela žena traži ljubav - nećete naći boljega od Hrvatske Senzacije", napisao je Randy te poželio sreću Marijanu. Uz objavu je napisao i kako je Ceravac ostao sam nakon što mu je preminula treća supruga, koja je, kaže, bila jako draga žena.

Život u Americi

Kako stoji na službenim stranicama emisije, Ceravac je gotovo 40 godina živio u Americi, gdje je radio kao vozač autobusa kojima je prevozio brojne slavne osobe, kao što su Sarah Jessica Parker, Oprah Winfrey, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, B.B. King te spomenuti Lamb of God s čijim članovima se, kako kaže za rtl.hr, odlično slagao. Sastav je osnovan 1994. pod imenom Burn the priest, da bi 2000. objavili prvi album kao Lamb of god, te su do danas objavili 10 studijskih albuma kojima su potvrdili mjesto među najjačim imenima novog vala američkog heavy metala, pet puta bivajući nominirani za Grammy.

U svojoj životnoj priči Ceravac se podsjetio kako je od Buzeta došao do Slovenije pa onda i do SAD-a gdje je prvo radio u obrtu za bušotine za pitku vodu, zatim na popravku mosta u New Yorku, da bi na kraju napravio četiri stroja u vrijednosti od dva milijuna dolara. U nekoliko mjeseci preuzeo je posao poslovođe i bio odgovoran za 55 radnika u poslovima vrijednim po 15, 20 milijuna dolara. Godine 1993. postao je vozač autobusa i dobio specijalni, party autobus. Taj posao donio mu je mnoštvo lijepih uspomena i poznanstava. Upoznao je tako između ostalog Arnolda Schwarzeneggera i Sylvestera Stallonea koji mu je ostao dužan 200 dolara, no zato je Schwarzenegger ostavio dobar dojam na istarskog farmera. Najduže je radio za pokojnog kralja bluesa B. B. Kinga.

Nakon tri braka ovaj Buzećan kaže da je umoran od toga da ga svaka žena pita što će joj dati pa se odlučio prijaviti u "Ljubav je na selu" i obećava da će dati 120 posto da nađe ženu koja će ga voljeti. "Ne želim da bude tužna, ne volim se svađati, ne volim vikati... Sve ću joj dati. Samo neka se zaljubi u mene", poručuje Ceravac.

Nova voditeljica

Trinaesta sezona "Ljubav je na selu" počela je prije nekoliko dana, s novom voditeljicom Anitom Martinović koja je zamijenila Marijanu Batinić. U ovoj sezoni 11 farmera traži srodnu dušu, a u proteklih 12 sezona sklopljeno je 15 brakova i rođeno 18-ero djece. Emisija se emitira od ponedjeljka do četvrtka u večernjim terminima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of