URUČILI JOJ BROJNE POKLONE

BIVŠA SUPRUGA PREDSJEDNIKA SAD-a PROŠETALA ZAGREBOM U ZANIMLJIVOM DRUŠTVU: Ivana Trump na kavi u Maloj kavani

| Autor: Siniša Pavić
Ivana Trump u pratnji Vladimira Kraljevića dolazi u Malu kavanu (Davor KOVAČEVIĆ)

Ivana Trump u pratnji Vladimira Kraljevića dolazi u Malu kavanu (Davor KOVAČEVIĆ)


Za stolom su bili i Vladimir Kraljević, vlasnik licence Miss Universe Hrvatske, ravnatelj klinike Svjetlost Nikica Gabrić i Natalija Prica Oreški, bivša Miss Universe Hrvatske i članica 365 Stranke rada i solidarnosti

Gradonačelnik Zagreba i čelnik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić prije nekoliko dana je povukao izniman marketinški potez, nanjušivši koliko je propagandni potencijal u činjenici da je Ivana Trump, prva supruga aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa, i opet u Zagrebu! Sjeli su oni na terasu Male kavane na Trgu bana Jelačića, udijelio joj je gradonačelnik darova, a fotoaparati su blicali da je milina, kako u profesionalaca tako i u brojnih turista koji su znali prepoznati veličinu te kave na subotnjem zagrebačkom suncu.

Ivana Trump u Zagreb ovaj put nije stigla samo da bi bila u žiriju izbora Miss Universe Hrvatske te zbog dugogodišnjeg prijateljstva s Vladimirom Kraljevićem, vlasnikom licence spomenuta izbora, već je, kako su brzo objavili portali, za posjete obavila i operaciju očiju u zagrebačkoj Klinici Svjetlost. Eto zašto su za stolom uz Bandića sjedili i Kraljević i ravnatelj klinike Nikica Gabrić, a tu je bila dakako i Natalija Prica Oreški, bivša Miss Universe Hrvatske, a danas predsjednicu mladih u 365 Stranci rada i solidarnosti. U opuštenoj atmosferi, štono bi se reklo, uz kolačiće i kavu, Ivana Trump je s trga otišla bogatija; za Croata maramu koju je odmah i isprobala, za monografiju Zagreba i za luksuzno, englesko, izdanje Šenoina Zlatarevog zlata te za kockasti dres hrvatske nogometne reprezentacije s brojem devet i svojim imenom na leđima. Dobila je dres u vlas nalik onim s kojim se fotografirati dao i gradonačelnik! Uslijedila je zatim zajednička šetnja, onda valjda ručak, pa navečer izbor za Miss. Reklo bi se, Ivana Trump maksimalno je iskoristila posjet Zagrebu, baš kao što je Milan Bandić maksimalno iskoristio subotnje prijepodne. A jesu li aparati škljocali zbog njega ili nje, u konačnici nije ni važno - na slikama su oboje!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater