tko voli...

Zvijezda Sopranosa kaže da joj je platforma za odrasle spasila život: Otplatila je dugove u 5 minuta

| Autor: Portal NoviList
(Reuters)

(Reuters)


Zvijezda Sopranosa Drea de Matteo tvrdi da joj je platforma za odrasle “spasila život”, nakon što ju je odbijanje cjepiva protiv COVID-a koštalo mnoštva glumačkih nastupa i ostavilo ju samo 10 dolara na bankovnom računu.

De Matteo je ispričala kako je u početku oklijevala pridružiti se platformi za odrasle, no ispalo je da je nekoliko njenih među publikom najpopularnijih “uradaka” otplatilo njene dugove u svega pet minuta – a još joj je ostalo i sredstava da pokrene vlastiti posao.

“To nas je spasilo”, rekla je za DailyMail: “OnlyFans mi je spasio život, 100 posto. Ne mogu vjerovati da to govorim, ali stvarno nas je spasilo“.

“Svatko tko me želi osuditi i poniziti, neka izvoli. Samo se nadam da se nikada neće naći u poziciji u kojoj sam ja bila da se brinem za dvoje male djece. To je spasilo moj dugogodišnji dom koji nam je bio vrlo važan. I pored svega toga, dao mi je dovoljno novca da pokrenem i financiram Ultrafree”, nastavila je.

Drea je imala samo 10 dolara na bankovnom računu kada je otvorila svoj račun na dotičnoj platformi, uslijed veoma tijesne financijske situacije i brige o dementnoj majci, no čim se priključila platformi, novac je počeo pristizati.

U pet minuta uspjela sam vratiti novac i zadržati prodaju moje kuće“, ispričala je nadodavši da je priključivanje OnlyFansu nešto što nije željela isprva napraviti.

“Učinila sam to, ali nisam to htjela učiniti”, priznala je rekavši da su ona i suprug isprva namjeravali napraviti kontroverzan podcast.

Iako se Drea pridružila platformi iz čiste nužde, zavoljela je to i ne planira odustati od toga u skorije vrijeme.

“Dobar je osjećaj vidjeti te fotografije. Možda se tu i tamo dotjeraju, ali istina je da me snimaju uživo dok snimamo tako da fanovi mogu vidjeti kako se događa u stvarnom vremenu. Uglavnom izgledam dobro, a najbolji dio u vezi s tim je što postajem deblja. Ne izgledam dobro na slikama ako sam mršava”, ispričala je.

Osim što je stekla veliko samopouzdanje i očistila svoje dugove, Drea je također uspjela pokrenuti vlastiti brend ulične odjeće, Ultrafree, a stil je inspirirao njen dvanaestogodišnji sin Waylon.


Podijeli: Facebook Twiter